diumenge, 5 de febrer del 2012

Empat gèlid d'un Sabadell que va merèixer més botí

Huesca 0-0 Sabadell

Huesca: Luis García, Llamas, Josetxo, Velázquez, Helguera, Omar (min. 83 Vega), Bauzà, Núñez (min. 26 Jokin), Mario Rosas (min. 83 Jorge), Tariq i Camacho.

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Redondo, Olmo, Agustín, Héctor Simón, Óscar Ramírez, Antonio Hidalgo (min. 89 Ciércoles), Florian (min. 79 Baha), Arteaga i Lanzarote (min. 63 Ezequiel).

Gols: Sense gols

Estadi: El Alcoraz (2.000 espectadors)

Tarda molt freda a Osca on el Sabadell va sumar un valuós punt que el manté distanciat de les places de descens. El terreny de joc, força glaçat, per les baixes temperatures tampoc va ajudar a que els nostres mostressin la seva millor versió, tot i que les millors aproximacions i domini del partit van ser nostres. A més del punt, el partit de l'Alcoraz va significar el debut a la Segona Divisió A del capità de l'ascens, Agustín Fernández a l'eix de la defensa fent parella amb Olmo. També debutaria amb la samarreta saballuda l'extrem Ezequiel recentment incorporat durant el mercat d'hivern. En un duel que es presumia igualat entre els dos equips més golejats, curiosament va finalitzar sense gols davant l'atenta mirada dels més de 100 seguidors arlequinats desplaçats des del Vallès. Aviat Florian va tenir la seva oportunitat al minut 3 però el seu remat marxaria fora. El vent a la primera meitat ens anava a favor cosa que va beneficiar-nos per buscar un joc més directe, tot i que davant també hi havia un Osca molt ben plantat i segur en defensa que poques ocasions va donar-nos. Altre cop el davanter francès del Sabadell va provar-ho de lluny en un tir que Luis García aturaria sense dificultats. Per banda aragonesa poques aproximacions van tenir i David de Navas seria un espectador més. Al segon període no va canviar massa el panorama, però si que el Sabadell faria un joc més combinatiu i de toc, més vistós i amb dues clares oportunitats. La primera seria novament per un Florian molt actiu i lluitador que a prop va estar d'arribar abans que el porter en una jugada d'indecisió de la defensa local al minut 63. Mentre que la millor de totes, ja amb Ezequiel sobre el camp i portant de corcoll al lateral dret, la gaudiria un Antonio Hidalgo al minut 83 després d'una centrada d'Óscar Ramírez que perllongaria l'extrem sevillà per a que Hidalgo al segon pal, de primeres i amb tot a favor xutés molt alt per sobre la porteria de Luis García. Entremig l'Osca va tenir també la seva a les botes d'un Juanjo Camacho que aprofitaria l'única badada defensiva dels nostres, però el seu xut el desviaria De Navas perfectament. Al final bon empat en un partit de treball i força en un camp complicat i sota un fred realment molt dur.