Una gran segona meitat ens permet superar per primer cop el filial groc a l'estadi

Sabadell 3-1 Vila-real B

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Redondo, Olmo, Pablo Ruiz, Héctor Simón, Óscar Ramírez, Antonio Hidalgo, Florian (min. 62 Baha), Arteaga (min. 85 Juvenal) i Lanzarote (min. 69 Ezequiel).

Vila-Real B: Mariño, Kiko, Toño, Truyols, Pere, Moi (min. 62 Mauricio), Manu Trigueros, Pedro Vázquez (min. 62 Edu Ramos), Joselu (min. 75 Juan Tomás), Toribio i Lucas Porcar.

Gols: 1-0 Héctor Simón (min. 54), 2-0 Lanzarote (min. 60), 3-0 Baha (min. 84), 3-1 Manu Trigueros (min. 90)

Estadi: Nova Creu Alta (3.100 espectadors)

Tres punts d'or per un Sabadell que va sumar un triomf després d'un partit amb dues parts molt diferenciades i que a més significava la primera victòria davant el filial del Vila-real a l'estadi. El primer temps va ser força espès per part dels dos equips en un partit lent i de poques arribades on els aficionats desplaçats fins a les grades de la Nova Creu Alta no van gaudir d'un bon espectacle. Les oportunitats van escassejar també a les dues àrees on els porters pràcticament no van tenir que intervenir. Només David de Navas als 18 minuts va tenir feina en un xut de rosca des de la frontal de Pedro Vázquez en la que seria la millor ocasió grogueta. Per part dels nostres Pablo Ruiz a la sortida d'un còrner va pentiner d'esquena una pilota que a prop va estar d'introduir-se al fons de la xarxa i instants abans d'arribar a la mitja part, Óscar Ramírez en un xut de primeres després d'una centrada per banda esquerra d'Arteaga també va tenir el gol a les seves botes. Finalment res de res en un primer temps ensopit i poc vistós. El segon període va ser radicalment oposat i ja ràpidament es va veure un Sabadell molt més posat i que es faria l'amo i senyor de la situació des de l'inici. Els gols, molt seguits, van acabar de decantar la balança que als 54 minuts després d'una jugada immensa d'Óscar Ramírez per banda posaria enrere la pilota perque des del punt de penal Héctor Simón fes el primer gol de la tarda i també el seu primer de la temporada. Serien els millor instants d'un Sabadell volcat que només dos minuts més tard va tenir una nova ocasió després d'una centrada de Lanzarote en la que Florian no arribaria per poc i Ramírez al segon pal xutaria massa alt. Als 58 minuts Lanzarote ho provaria de falta fent lluir al porter visitant Mariño tot enviant la pilota a servei de cantonada. La perseverança no deixava d'empènyer i l'espurna l'acabaria d'encendre altre cop Lanzarote amb un llançament de falta que havia provocat Florian a la frontal, per perforar per segon cop les xarxes d'un Mariño que res va poder fer per evitar el golàs del barceloní i que desfermava l'eufòria entre tot el públic. Una bona avantatge que deixava un Vila-real B molt tocat i sense ànim de recuperació cosa que aprofitaria el Sabadell per adormir el partit i per fer el tercer de la tarda en una jugada de Baha que després de pugnar i guanyar la pilota al defensa visitant Kiko enviaria una canonada amb l'esquerra per fer pujar el tercer al marcador. El davanter saballut tindria el quart però aquest cop el pal evitaria el doblet del franco-marroquí. Ja en temps de descompte un bonic gol de falta de Manu Trigueros maquillaria el resultat molt favorable i també important per als nostres interessos que ens farien sumar una nova victòria d'autèntic or.