dissabte, 10 de març del 2012

28a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-F.C. Barcelona 'B'


Derbi. Avui és viurà el primer derbi de la temporada a la Nova Creu Alta. El calendari va voler que els tres enfrontaments contra equips catalans de la primera volta fossin com a visitants, així que en la segona part del campionat els arlequinats rebran a Barcelona B, Gimnàstic i Girona a l'estadi. El primer d'ells és el filial barcelonista entrenat per Eusebio Sacristán que arriba a l'estadi empatats a punts amb el Centre d'Esports i amb la derrota per 0-1 al Mini Estadi amb golàs de Juvenal Edjogo-Owono en el record.

Pel que fa a l'encontre d'aquesta tarda, Lluís Carreras té dues baixes obligades per lesió: la ja coneguda de Joaquín Rodríguez i la d'Hèctor Simón, que no s'ha recuperat a temps dels seus problemes al turmell que ja li van impedir jugar el José Rico Pérez d'Alacant. La bona notícia és la recuperació de Manu Lanza i Antonio Hidalgo, que amb problemes durant la setmana, han entrenat a menor ritme que els seus companys. Molt de compte hauran d'anar set jugador de la plantilla que és troben a una targeta de la suspensió i és podrien perdre el duel de la setmana vinent al Nuevo Colombino i contra el Recreativo de Huelva. El F.C. Barcelona 'B' té les baixes de jugadors convocats amb el primer equip com el sabadellenc Cristian Tello, Sergi Roberto, Muniesa, Montoya i Bartra. A més, Illie i Rubén Miño estan lesionats. Qui si que ha entrat a la convocatòria del tècnic castellàlleonès és el mexicà Jonathan Dos Santos.

L'encontre corresponent a la vint-i-vuitena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h. i serà retransmès per Esport3. L'àrbitre encarregat de dirigir el derbi serà el navarrés Prieto Iglesias. Només un precedent amb aquest col·legiat i va ser fa poc quant és va perdre a Los Pajaritos per 2-1. El trist record és la ràpida expulsió al minut deu de Nabil Baha que va condicionar la resta del partit.