dijous, 1 de març del 2012

Adrián Luna s'estrena com a golejador

Moment del partit entre el Sabadell i Catalunya

Empat. El Centre d'Esports Sabadell va empatar ahir a la tarda al CAR de Sant Cugat davant de la selecció catalana Amateur que entrena Toni Almendros. En un partit faltat de tensió i qualsevol ritme de partit, els arlequinats van anar de menys a més però no van poder vèncer a un bon combinat català en el qual hi havien dos exarlequinats como Óscar Sierra i Javi González. Lluís Carreras va utilitzar els jugadors menys habituals per tal de que agafessin ritme i futbolistes com Jesús Olmo, David De Navas, Florian, Ramírez o Pablo Ruiz, entre d'altres, ni tan sols en van vestir de curt per participar en el 'partidet'.

Com diem, al Sabadell li va costar entrar en el partit i no va ser fins la recta final de la primera meitat on va gaudir de clares ocasions de cara a la porteria de Ramírez, porter de la Montañesa. El més actiu va ser Fran Piera i de les seves botes van sortir les millors oportunitats obra d'Ezequiel i Aarón Bueno. Catalunya també va tenir les seves ocasions com xut de Rovira que va sortir fregant el pal o un remat de cap de Cano que va treure el propi Fran Piera sota pals. Només començar la segona meitat, la selecció es va avançar amb un gol de Miguel Reverte gràcies a una falta botada ràpidament per Montoro. El Sabadell continuava gaudint d'ocasions però sense punteria fins que un xut espectacular d'Adrián Luna des de 25 metres va sorprendre Ramírez i va establir l'empat a un definitiu. Destacar que Carrera només va fer un canvi, el d'Arteaga per Puigdollers en temps de descans.

C.E. Sabadell: Mackay, Agustín, Samuel, Bermudo, Juvenal, Puigdollers (Arteaga), Adrián Luna, Aarón Bueno, Fran Piera, Álex Cruz i Ezequiel.