diumenge, 18 de març del 2012

Valuós repartiment de punts a Huelva

Recreativo 1-1 Sabadell

Recreativo: Manu, Córcoles, Fernando Vega, Borda, Manolo Martínez, Matamala, Aitor (min. 71 Juan Villar), Arcas, Javi Álamo, Berrocal (min. 79 Sergi Enrich) i Pablo Sánchez (min. 65 Rubio).

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Óscar Ramírez, Pablo Ruiz, Agustín, Ciércoles, Arteaga (min. 79 Adrián Luna), Juvenal, Baha (min. 71 Florian), Lanzarote (min. 88 Antonio Hidalgo) i Ezequiel.

Gols: 1-0 Berrocal (min. 25), 1-1 Arteaga (min. 50)

Estadi: Nuevo Colombino (5.593 espectadors)

Amb la tercera equipació vam saltar al rectangle de joc pels miraments de l'àrbitre Martínez Munuera que no ens va deixar vestir amb la indumentària habitual. Decisió més que estranya ja que era la primera vegada en tota la temporada que ens hi posaven problemes. Excentricitats al marge, els primers minuts serien de més domini local ja que als nostres els costava mantenir la possessió de la pilota, fet que va aprofitar el Recreativo per tenir la primera aproximació a les botes d'un Javi Álamo que des de lluny va posar a prova De Navas. Als 13 minuts seria el català Jordi Matamala amb una centrada-xut que altre cop faria intervenir al porter madrileny enviant el perill a còrner. Poc a poc però el Sabadell s'aniria assentant sobre la gespa andalusa i el domini cada cop aniria augmentant al nostre favor creant també ocasions clares com per haver fet el primer gol de la tarda. El que no semblava dins el guió però, fou la diana local després d'una errada d'Óscar Ramírez que regalava la pilota a Berrocal i que sol davant De Navas no va perdonar per fer moure el marcador. Una autèntica pena que hauria pogut quedar en un no res si primer Baha hagués arribat a una bona passada de Toni Lao o dues ocasions que va tenir Ezequiel, primer en un tir llunyà que Manu aturaria i després en una jugada en la que a punt va estar de donar el gol fet a Arteaga i on la defensa acabaria allunyant el perill in-extremis. Tampoc l'àrbitre va estar bé i no assenyalaria un penal per mans d'un defensa local i que hauria pogut significar la igualada. I poc abans del descans una centrada de Lanzarote en la que el porter local no va estar gens encertat significaria una nova ocasió que lamentablement tampoc vam poder-la aprofitar. El segon període va començar amb bon peu ja que una jugada de dos ex-jugadors del Recreativo significaria l'empat al marcador i és que una bona passada de Juvenal la baixaria amb el pit Arteaga que la trencaria amb tot superant al porter Manu que res hi podria fer. A partir de llavors i amb l'empat al marcador el partit va viure moments de tranquil•litat on cap dels dos conjunts trobava els espais com per fer mal al rival. El domini també era altern i la lluita es centrava a la zona ample tot i que Javi Álamo, l'home més perillós dels locals, ho provaria amb un tir llunyà sense sort. També Arteaga amb dos xuts força perillosos buscaria el seu segon gol de la tarda. Els minuts seguien passant i només les arribades locals, sempre de Javi Álamo, portaven cert perill davant la porteria d'un De Navas que molt segur tornaria a fer un molt bon partit al igual que el central sevillà Pablo Ruiz incommensurable durant els 90 minuts. Les arribades escassejaven a les dues àrees tot i el nostre domini territorial que al final però ens acabaria servint per sumar un valuós punt al camp del degà del futbol espanyol.