dissabte, 21 d’abril del 2012

35a Jornada Lliga: C.E. Sabadell-Girona F.C.


Darrer derbi de la temporada. El Centre d'Esports Sabadell s'enfronta aquesta tarda davant el Girona de Javi Salamero en l'últim duel contra un rival català després de que ja hagin passat per l'estadi Barcelona B i Gimnàstic de Tarragona. Un partit, el d'avui, que ha de servir per gairebé sentenciar la permanència un any més a la divisió de plata del futbol espanyol. Però davant hi serà un conjunt, el gironí, que es juga pràcticament la darrera opció de continuar amb vida i lluitar per la salvació fins a final de temporada. Els propis jugadors blanc-i-vermells ja han calificat el partit com a "vital".

A diferència del partit de la setmana passada al Nuevo Arcángel de Còrdova, Lluís Carreras no tindrà tantes baixes per lesions o sancions. Només Eneko Fernández i els andalusos Pablo Ruiz i Redondo no podran jugar per lesió. La bona notícia és la tornada a la convocatòria de jugadors com Hidalgo, Juanjo, Agustín, Ramírez, Lanzarote i Mackay. Dos homes importants com Puigdollers i Baha s'han quedat fora de la llista per decisió tècnica. Pel que fa a l'equip de Javi Salamero, que va substituir ara fa unes setmanes a Yosu Uribe a la banqueta de Montilivi, no podrà comptar amb els lesionats Ion Vélez, l'exegarenc Dani Erencia, Ricky i Luso. La part positiva per Salamero és la tornada a l'equip d'Albert Dorca i de l'asturià Jandro després complir el corresponent partit de sanció per acumulació de targetes.

L'encontre corresponent a la 35a jornada del campionat de lliga donarà inici a partir de les 18h. i serà retransmès per Esport3. De totes maneres, el club ha rebaixat el preu de les entrades i tots els socis que ho desitgessin podien retirar entrades per 10€ als gols, 12€ a general i 20€ a tribuna. L'aragonés Jaime Latre serà l'encarregat de dirigir el partit. Curiosament, va ser el mateix que va xiular el duel de Montilivi que va acabar amb empat a un gol i amb l'expulsió per doble targeta groga del barceloní Jesús Olmo.