divendres, 6 d’abril del 2012

El Rival: Gimnàstic de Tarragona


De funest record el partit de la primera volta on vam caure golejats per 5 a 0 en un matí plujós i que significaria el debut a la banqueta d'un Jorge D'alessandro a qui les coses no van funcionar com ell hauria esperat després d'aquell resultat esperançador. Una volta més tard, els tarragonins arriben molt necessitats a la Nova Creu Alta i amb uns números que els van deixar cuers després de finalitzar la primera meitat de la temporada amb un total de 16 punts i llavors a quatre de la salvació. I és que el pes de no guanyar i de no sumar de tres en tres ha anat fent que els del Nou Estadi hagin acumulat ansietat i derrotes, algunes d'elles clares, també contra equips que lluiten per mantenir la categoria. Però fins al final estaran lluitant per seguir a la divisió de plata i no ens ho posaran gens senzill.

Tot i la mala classificació, tenen un equip important i també perillós, però força tou en zona defensiva que encaixa amb massa facilitat. No cal oblidar que al mercat d'hivern van incorporar sobretot homes a la part del davant i algun d'ells molt desequilibrant per l'extrem com és Dani Ábalo cedit pel Celta i que no disposava de minuts a Vigo. També els davanters Mikel Orbegozo provinent del filial del Bilbao i el franco-argentí Hugo Bargas van arribar per donar més presència a la zona d'atac. A més es tenia molta esperança en la parella que formarien Berry Powel i Bargas que van coincidir fa uns anys al De Graafschap on entre els dos van anotar més de 30 gols que van servir per aconseguir l'ascens a la màxima competició dels Països Baixos.

Tota una assegurança de vida que va quedar en res quan l'atacant holandès va lesionar-se per dos mesos, agreujats per un acte d'indisciplina que a més li va costar la rescissió del contracte que el lligava amb el club de Tarragona. Així doncs a més de Powel al gener també van deixar l'entitat grana Borja Viguera que marxava a l'Albacete i de qui s'esperava un millor rendiment, així com Julio Rico que ho feia al filial de l'Espanyol i el conegut cas d'Adrián Luna que va firmar pel nostre Sabadell. Fora de casa es mostren poc solvents encara que sempre que han sigut derrotats, en la majoria de casos, ha estat per un marcador mínim aconseguint també resultats de mèrit com els empats a Riazor, Alcoi o Soria així com la victòria al camp de l'Alcorcón.

La darrera visita del Gimnàstic de Tarragona a la Nova Creu Alta, data de la temporada 2003/04 a la Segona Divisió B en un partit que va acabar amb victòria visitant per 0 a 1 amb gol precisament d'un jugador que va ser molt aplaudit aquella tarda, Diego Torres. Partit que a més va servir per homenatjar al campió del món de 125 c.c., Dani Pedrosa i que faria la sacada d'honor.