Sabadell: De Navas, Lao, Olmo (Oscar Ramírez, min. 67), Agustín, Bermudo, Juanjo, Puigdollers, Hidalgo (Juvenal, min. 62), Lanzarote, Florian (Baha, min. 77) i Adrián Luna

Celta de Vigo: Sergio, Hugo Mallo, Tuñez, Bustos, Oier, Toni (De Lucas, min. 67), Alex López, Orellana, Natxo Insa (Joan Tomás, min. 72), Roberto Lago, Iago Aspas (Bellvís, min. 80)

Gols: 0-1 Álex López (min. 30), 1-1 Agustín (min. 49) i 1-2 Orellana (min. 77)

Estadi: Nova Creu Alta (4.800 espectadors)

El Celta de Vigo arribava a la Nova Creu Alta amb la missió d'aconseguir els tres punts que el fes continuar amb vida per una de les dues places d'ascens directe a Primera Divisió. I és va notar. El conjunt gallec va avisar ben d'hora del seu potencial. Una passada en profunditat per banda dreta de l'atac visitant l'aprofita Toni per avançar-se a la posició de David Bermudo i xuta creuat sobre la sortida de De Navas, però entre el porter madrileny i el pal evita el primer gol de l'encontre als tres minuts de joc. Poc a poc, el Sabadell es va treure la forta pressió inicial dels jugadors del Celta i és va anar fent amb la possessió de la pilota i buscant la porteria defensa per Sergio.  De totes maneres, l'únic xut entre els tres pals dels arlequinats no arribaria fins al darrer minut del primer temps, quant Adrián Luna probaria de sorprendre el porter vigués amb un xut col·local al pal, però que no crearia gaire perill. Abans, només una rematada de cap de Jesús Olmo a la sortida d'un córner va crear certa engoixa als jugadors gallecs. El Celta jugava força còmode i, més encara, quant Álex López feia el 0-1 rematant una centrada per banda esquerre que és passeja per davant de tota la línea defensiva i Álex, sol de marca en el segon pal, només tenia que empényer la pilota per superar David De Navas. El Celta, amb aquest gol, feia justícia el que s'estava veient sobre el terreny de joc i és que el Sabadell estava sent inoperant en atac. Amb aquesta victòria parcial pel Celta s'arribaria al temps de descans. En el segon temps, les coses van canviar substàncialment. El Sabadell amb el marcador en contra i animat pels gairebé cinc mil espectadors que és van apropar a la Nova Creu Alta, es va estirar i va buscar amb més força la porteria de Sergio. En un servei de cantonada, al igual que en el gol del Sabadell a Balaidos, Agustín remataria tot sol per fer entrar la pilota en la porteria i establir l'empat a un al marcador. Al Celta de Vigo se li complicava un partit que sembla que tenia sota control i el Sabadell es veia amb forces per remuntar el resultat advers del primer temps. Els visitants només arribarien amb perill amb una jugada del seu davanter centre Iago Aspas, que es trobaria amb un immens De Navas per rebutjar la pilota amb els peus. Paco Herrera es va jugar el tot per el tot amb l'entrada de dos jugadors de gran qualitat com Quique De Lucas i Joan Tomàs. Al Celta no li valia l'empat i va acabar tancant al Sabadell en el seu propi camp en busca del gol de la victòria. Els arlequinats, en canvi, buscaven una sortida ràpida en contraatac per sorprendre als gallecs. I la van tenir. Manu Lanza va veure molt bé a Adrián Luna, però la seva passada en profunditat que deixava a l'uruguaià sol davant el porter el va anul·lar el línier per un suposat fora de joc. A falta d'un quart d'hora, arribaria el gol definitiu. De fet, un golàs. El xilè Orellana va rebre una passada en profunditat del català i exespanyolista Joan Tomàs i l'extrem vigués rematava de primeres un gran gol en el que De Navas no va poder fer res. En els darrers minuts i amb la diferència mínima en el marcador, el Sabadell va intentar treure algun punt en alguna jugada final buscant pilotades llargues, però la sòlida defensa dels jugadors de l'exarlequinat Paco Herrera ho va evitar i la victòria va marxar cap a la ciutat gallega. Una victòria del Celta que el deixa en la lluita per l'ascens directe i una derrota arlequinada, la quarta a l'estadi, que fa complicar una mica més la permanència.