Gran Canària tampoc va ser la illa afortunada en un mal final de lliga

Las Palmas 3-2 Sabadell

Las Palmas: Raúl, Vicente, Pignol, Herner, Corrales, David González, Francis (min. 55 Pedro Vega), Vitolo, Portillo (min. 80 Suárez), Dani Castellano (min. 40 Quiroga) i Javi Castellano.

Sabadell: Mackay, Toni Lao, David Bermudo, Samuel, Agustín, Ciércoles, Ezequiel (min. 62 Áaron Bueno), Puigdollers (min. 73 Florian), Adrián Luna, Antonio Hidalgo (min. 62 Álex Cruz) i Óscar Ramírez.

Gols: 1-0 Francis (min. 1). 1-1 Ezequiel (min. 10), 1-2 Antonio Hidalgo (p. min. 50), 2-2 Quiroga (min. 56), 3-2 Vitolo (min. 71)

Estadi: Estadio de Gran Canaria (4.340 espectadors)

El darrer partit de lliga tampoc va servir per a veure una victòria fora de casa del nostre Sabadell que des del mes d'octubre i després de guanyar per 0 a 1 al Mini Estadi de Barcelona no sap el que és fer-ho. A més, a Las Palmas es volia evitar la dinovena posició que en condicions normals hagués significat perdre la categoria. Aquesta temporada però amb el descens del Vila-real a Segona A que arrastra al seu filial a Segona B, ens acaba salvant els mobles, tot i que la imatge de l'equip en el tram final de temporada no ha estat el més bo. A l'estadi de Gran Canaria no va començar gens bé el partit quan al primer minut de joc Francis superaria a Mackay posant als seus per davant al marcador. Pocs instants després vam estar a prop d'empatar amb un xut de falta d'Adrián Luna que s'estavellaria al travesser. Però seria al minut 10 quan una centrada d'Óscar Ramírez la remataria de primeres Ezequiel per posar l'empat al marcador. Bon gol de l'extrem melillenc per acomiadar-se de Sabadell i tornar al seu equip d'origen, el Betis. El domini era més local que no pas dels nostres que ho intentaven però sense crear grans ocasions de perill davant la porteria de Raúl. En canvi Portillo i Quiroga van tenir el gol just abans d'arribar al descans però poc encertats no van aprofitar-ho. El segon període començaria de la millor manera possible amb un penal a favor per unes mans de Dani Castellano i que Antonio Hidalgo des dels onze metres no perdonaria. Ens posàvem per davant, tot i que l'alegria seria només per pocs minuts i és que fou un miratge ja que els de Juan Manuel Rodríguez posarien les taules novament amb un gol de Quiroga. Començava de nou un partit que a pesar de la baixa intensitat ja s'havien vist quatre gols, que a vint minuts del final s'ampliarien fins a cinc amb el tercer dels locals obra de Vitolo i que acabaria trencant el partit definitivament. Fins al final poques ocasions més per cap dels dos conjunts i d'aquesta manera s'esgotaven els darrers instants d'una lliga que va començar molt bé, però que el tram final ha estat molt millorable per un equip que finalitza la temporada del retorn amb 46 punts.