divendres, 14 de setembre del 2012

5a Jornada Lliga: Real Madrid Castilla-CE Sabadell


A seguir sumant. El Centre d'Esports Sabadell afronta el primer desplaçament fora de Catalunya després de visitar Montilivi i el Mini Estadi i ho farà davant un altre filial, el del Real Madrid. Un encontre, sens dubte, molt complicat per la categoria del rival i perquè aquest porta una setmana preparant l'encontre mentre que els sabadellencs van haver de solventar l'eliminatòria de Copa del Rei del passat dimarts davant l'Hércules d'Alacant. Una prova més per trencar d'una vegada per totes la ratxa de més d'onze mesos sense guanyar a domicili.

Per aquest encontre a la Ciudad Deportiva de Valdebebas, Lluís Carreras ha convocat a Juvenal Edjogo que ja ha tornat del seu compromís amb Guiniea Ecuatorial. Qui s'han tornat a quedar sense viatjar són els lesionats Jesús Olmo i Juanjo Collantes, més els descartats Arteaga, Pablo Ruiz, Llorente i Baha. Per part del filial madridista, el seu entrenador José Alberto Toril no ha convocat al davanter Álvaro Morata que, possiblement, sigui cridat per José Mourinho per completar la primera plantilla.

L'encontre corresponent a la cinquena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 21h i serà retransmès per MarcaTV. L'àrbitre encarregat de dirigir el duel entre madridistes i arlequinats serà l'andalus Melero López que té un balanç positiu amb el Sabadell de tres victòries i només una derrota. A més, dos partits ha xiulat als arlequinats fora de casa i en tots dos hem sortit victoriosos. L'última visita sabadellenca a Madrid per enfrontar-nos al filial merengue data de la temporada 1992-1993 quant llavors vam empatar a dos amb gols de Barbarà i Borge.