dissabte, 22 de setembre del 2012

6a Jornada Lliga: CE Sabadell-Xerez CD


A per la tercera. El Sabadell vol sumar aquest dissabte la tercera victòria consecutiva en lliga -quarta comptant la de Copa del Rei contra l'Hércules- després de derrotar a l'Almeria a l'estadi i de la gran remuntada a Valdebebas contra el Real Madrid Castilla. Per aconseguir aquest objectiu, els arlequinats hauran de superar al Xerez. Un equip, que tot i guanyar el seu darrer encontre, no arriben en el seu millor moment de forma i amb algunes baixes de jugadors importants.

Per aquest encontre, Lluís Carreras tindrà les baixes d'Abraham Paz, lesionat a Madrid divendres passat, Jesús Olmo i Juanjo Collantes, aquest últim en la recta final de la recuperació. S'han quedat fora de la convocatòria Arteaga i Llorente per decisió tècnica i Nabil Baha per una sobrecàrrega en el bessó. Si que ha entrat David De Navas, que ha entrenat al marge aquesta setmana per un cop al quàdriceps. Pel que fa al Xerez d'Esteban Vigo, l'ex de l'Almeria no podrà comptar amb José Mari, operat aquesta mateixa setmana de pubalgia, i José Vega per sanció. A més, Israel i Ruz cauen de la llista de convocats per decisió tècnica. El que si que hi serà a la Nova Creu Alta és Manu Redondo. L'exarlequinat va fitxar pels gaditans a última hora i es podria enfrontar amb els que van ser companys la temporada passada.

L'encontre corresponent a la sisena jornada de lliga donarà inici a les 18h i serà retransmès, un cop més, per Esport3. Daniel Ocón Arráiz serà l'encarregat de dirigir aquest encontre. Un àrbitre amb un balanç molt igualat pel que fa als precedents amb el Sabadell. Una victòria, un empat i una derrota amb tres gols a favor i tres en contra.