dissabte, 29 de setembre del 2012

7a Jornada Lliga: CE Sabadell-CD Guadalajara


De nou partit a casa. El Centre d'Esports Sabadell torna a tenir compromís a la Nova Creu Alta. Després de la gran victoria per tres gols a zero contra el Xerez, els arlequinats afronten el segon duel consecutiu a l'estadi. En aquesta ocasió, el rival que ens visita és el Guadalajara de Carlos Terrazas. Un equip, que compleix la seva segona temporada consecutiva a Segona Divisió A i que la temporada passada ja va guanyar als sabadellencs al Pedro Escartín i va treure un punt de la seva primera visita a l'estadi creualtenc.

Per el partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras té baixes importants en defensa. A la ja coneguda des de pretemporada de Jesús Olmo i d'Abraham Paz que es va lesionar a Valdebebas, ara s'ha d'afegir al sevillà Pablo Ruiz. D'aquesta manera, tot fa pensar que Toni Lao tornarà a l'onze titular i farà parella amb l'ex del Girona Dani Tortolero. No han entrat a la convocatòria Fito Miranda, Nabil Baha i Fernando Llorente. Si que ho han fet Juanjo Collantes i David Pérez Arteaga. El primer després de superar la seva lesió muscular i el segon no ho feia en lliga per decisió tècnica des de la primera jornada. El Guadalajara va viatjar ahir cap a Sabadell amb dos futbolistes del filial degut a baixes importants com el davanter Kepa, Álvaro Zazo o Álex Ortiz.

El partit corresponent a la setena jornada de lliga donarà inici a les 20h a l'estadi de la Nova Creu Alta i serà retransmès per Esport3. Serà la segona vegada que el Club Deportivo Guadalajara visiti l'estadi sabadellenc després de l'empat a dos gols de la temporada passada. L'àrbitre de l'encontre serà el navarrés Prieto Iglesias.