divendres, 28 de setembre del 2012

El Rival: CD Guadalajara

El Guadalajara ha renovat completament la seva plantilla

Per tancar el mes de setembre, rebrem a casa un altre dels equips revelació la temporada passada en un duel especial pel nostre jugador Aníbal Zurdo que arribaria al juliol passat procedent dels de l'Alcarria. Tot i el bon any, van decidi fer molts canvis a la plantilla que continuarà dirigida per Carlos Terrazas. Amb les disset baixes que van donar, entre elles la d'homes molt importants i decisius les darreres campanyaes, casos com el ja comentat d'Aníbal, també van deixar l'estadi Pedro Escartín Ernesto que firmava pel Recreativo de Huelva, Iván Moreno que ho feia per la Ponferradina, el porter Saizar pel Còrdova o Javi Soria que fitxava pel Mirandés.

Pocs van ser els jugadors que van continuar respecte l'any anterior on els defenses Javi Barral i Gaffour, el centrecampista Jony o els atacants Gerard Badia i Cristian foren els únics supervivents. D'aquesta manera, la nòmina de reforços seria molt nombrosa i amb noms importants com els dels defenses Espin i Soriano que firmaven de l'Eibar i Badalona, respectivament, o els laterals Aitor i Álex Ortiz que ho feien del Lugo i Gimnàstic de Tarragona. El porter Escalona del Lugo també arribava a Guadalajara juntament amb Toño Ramírez cedit per la Real Sociedad. Al centre del camp, el nom més destacat arribaria del Lausanne Sport suís amb Néstor Susaeta que ha de ser un dels futbolistes referents de l'equip de Terrazas. També de l'estranger va arribar Ion Erice que estava jugant fins llavors al Kerkyra grec. També Vicente del Leganés i Álvaro Zazo del Tenerife completarien la zona medul·lar. Al davant Álex Garcia arriba del Badalona per reforçar l'extrem, així que Álvaro Antón firmava del Cartagena i que s'espera que la seva mobilitat sigui determinant en molts moments. Jugadors més rematadors i més estàtics són el llargarut Azkorra que arriba de l'Alabès, així com el que fou un davanter molt prometedor del Sevilla, Kepa Blanco i que, darrerament, no s'ha estabilitzat en cap equip oferint un rendiment més pobre del que s'esperava. Així al desembre passat va rescindir contracte amb el Recreativo de Huelva i actualment es trobava sense equip.

La darrera visita que el Guadalajara va fer a la Nova Creu Alta data de la temporada passada en un partit on miraculosament vam acabar empatant a dos gols. S'avançaria l'equip de l'Alcarria en dues ocasions per mitjà d'Aníbal i el català Gerard Badia, a més de fallar un penal Javi Soria en el que es lluiria David De Navas per salvar-nos. Per part nostre, l'empat momentani seria obra d'Antonio Hidalgo i, ja en el temps de descompte, fou Florian Taulemesse qui faria esclatar a la Nova Creu Alta amb les taules definitives.