divendres, 7 de setembre del 2012

El Rival: UD Almeria

L'Almeria ha guanyat els tres partits que ha disputat fins ara (Foto: UD Almeria)

Un dels equips que novament aspirarà a lluitar per ascendir serà l'Almeria, aquesta temporada comandat des de la banqueta per Xavi Gracia i que arriba del Kerkyra grec, tot i que també disposa d'una àmplia experiència dins el futbol espanyol, tant com a jugar com també com a entrenador tot i la seva joventut. Els seus equips sempre s'han distingit per a buscar un futbol ràpid, vertica i molt ofensiu. Substitueix a Esteban Vigo, que no va tenir sort en el tram final de lliga de l'any passat on no va ser capaç d'acabar la feina que havia començat Lucas Alcaraz com a màxim responsable de la plantilla andalusa. I es que els dels Juegos del Mediterráneo, després del fracàs rotund de la campanya anterior on ni tan sols van classificar-se per a disputar el PlayOff d'ascens, voldran redimir-se davant dels seus aficionats.

Per això, i a pesar de les baixes importants que van patir durant l'estiu d'homes com Acasiete, Bernardello, Dani Bautista o Juanma Ortiz, van reforçar totes les línies a consciència i amb noms molt importants dins la categoria. Així arribaven els defenses Christian Fernández procedent del Racing de Santander, Álvaro Mejía, que amb passat al Real Madrid, venia del Konyaspor turc o l'uruguaià Guinino que ho feia del Centro Atlético Fénix. Al centre del camp, s'hi va incorporar un dels futbolistes que arriba per a ser un dels pilars fonamentals de l'equip i que s'espera que doni un plux extra a l'onze blanc-i-vermell, ja que l'experiència que aportarà l'ex del Getafe Javi Casquero, pot ser determinant en molts moments. Això sense oblidar els molts quirats que l'Almeria té al centre de camp de jugadors que continuen de l'any anterior com són Corona, Soriano o Verza. Al davant també hi van incorporar un jugador molt decisiu com és el brasiler Charles i que arribava després d'una irregular temporada al Còrdova.

La darrera visita que l'Almeria va fer a la Nova Creu Alta data de la temporada passada, on llavors els nostres, en un gran partit, van derrotar als andalusos per 2 a 1 amb gols d'Aarón Bueno i Nabil Baha a la primera meitat. Leo Ulloa, des del punt de penal, retallaria distàncies en un marcador que ja no es mouria més.