Lanzarote fent el primer gol del partit de penal (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 2-1 CD Guadalajara

Sabadell: Nauzet, Ramírez, Toni Lao, Tortolero, Espasandín, Juanjo, Hidalgo (Juvenal, min. 74), Moha (Collantes, min. 75), Lanzarote, Eneko (Uli Dàvila, min. 83) i Aníbal

Guadalajara: Toño, Javi Barral, Espín, Gaffoor, Jon Erice (Azkorra, min. 50), Cristian, Vicente (Susaeta, min. 55), Jony, Kike Tortosa (César, min. 45), Aitor i Álvaro

Gols: 1-0, Lanzarote (p) (min. 35); 1-1, Javi Barral (min. 60) i 2-1, Uli Dàvila (min. 84)

Àrbitre: Prieto Iglesias (Navarra)

Estadi: Nova Creu Alta (1.630 espectadors)

Èpica victòria. En un dia de gossos amb una pluja constant durant tot el dia, el Centre d'Esports Sabadell va poder sumar la quarta victòria consecutiva en lliga. Un fet, que no succeïa a Segona Divisió A des de la temporada 1991-92 quant els arlequinats van derrotar al Bilbao Athletic, Real Betis, Avilés i Real Madrid B.  Una victòria que a punt va fer que s'ajornés per un altre dia degut a la pluja caiguda a la ciutat sabadellenca durant moltes hores. La gespa de la Nova Creu Alta presentava importants bassals que feia que la pilota no rodés com ho hauria de fer i es veiés un partit gens vistós, amb molta lluita i amb un punt d'èpica. Només començar l'encontre ja es veia un Lluís Carreras enfadat, ja que l'estat de la gespa impossibilitava que el Sabadell realitzés el seu joc de toc i possessió que acostuma a fer. El Guadalajara, en canvi, amb menys qualitat, ja li anava bé un partit basat en la lluita i l'esforç físic. Tot i l'impediment de la pluja, els jugadors arlequinats es va adaptar força bé, dintre del que cap, a l'estat del terreny de joc. Així doncs, amb pilotades llargues el Sabadell va ser el primer en crear perill a la porteria contrària. Només iniciar-se l'encontre, Aníbal Zurdo, que ahir jugava contra el seu ex equip, es regirava molt bé dins l'àrea i quant es disposava a fer el xut era objecte d'un clar penal que l'àrbitre navarrés Prieto Iglesias va ignorar completament. El Sabadell, tot i els inconvenients, estava dins del partit i creava perill sobre la porteria de Toño Ramírez. En un servei de cantonada, un cop de cap de Tortolero la treia sobre la mateixa línia de gol Aitor Fernández quant els prop de dos valents aficionats que es van apropar a l'estadi ja cantaven el primer gol. El domini del Sabadell era total i el Guadalajara només feia que rebutjar el perill. A la mitja hora d'encontre, una jugada embolicada dins l'àrea acabava amb Antonio Hidalgo al terra i, aquest cop si, Prieto Iglesias decreta el punt de penal. A més, el col·legiat expulsaria al defensa central Espín. La pena màxima la transformaria amb molta tranquil·litat i seguretat Manu Lanzarote, que d'aquesta manera s'estrenava com a golejador en la present temporada. Els minuts restants de la primera meitat no va donar per més i el Sabadell marxava al descans amb avantatge al marcador. El més difícil que era marcar el primer gol ja estava fet. En el segon temps, els arlequinats han sortit amb la mateixa mentalitat que a la primera i buscant des d'un inici la porteria contrària. Espasandín ha provat fortuna amb un xut des de fora de l'àrea que Toño ha rebutjat no sense complicacions degut a l'estat de la gespa. El partit estava totalment controlat per part sabadellenca, però el Guadalajara en la seva primera aproximació empataria l'encontre. En una falta lateral, Javi Barral pentinava la pilota i desviava la trajectòria fent inútil l'estirada del porter Nauzet. El Guadalajara empatava i feia el primer gol d'un equip contrari a la Nova Creu Alta aquesta temporada. El Sabadell necessitava una altre gol per fer justícia en el marcador. Lanzarote s'ha posat l'equip a l'esquena i ha estat molt actiu per banda dreta. Fins i tot hauria pogut marcar el seu segon gol amb genial cop de taló que trobaria les mans de Toño. Els minuts passaven i el marcador no es movia. Lluís Carreras feia entrar en els darrers minuts al mexicà Uli Dàvila en busca del gol de la victòria. A falta de cinc minuts pel final, Lanzarote treu un córner al primer pal i Ulises pentina la pilota fent pujar el segon gol al marcador. Un gol clavat el que va marcar el mateix jugador mexicà a l'Hércules en Copa del Rei. L'estratègia a pilota aturada funcionava a la perfecció. En els últims minuts més el descompte, el Sabadell es va dedicar a rebutjar qualsevol perill i mantenir el resultat que confirmava la quarta victòria consecutiva en lliga.