dimecres, 31 d’octubre del 2012

Astúries: De Tercera a Segona A

Onze titular de la victòria a l'Hermanos Antuña de Mieres (Foto: CE Sabadell)

Sabeu qui va ser el darrer partit del Centre d'Esports Sabadell a Astúries? Doncs si, va ser a Mieres el passat 24 de juny de 2007. El desenllaç ja el coneixeu de sobres: ascens a Segona Divisió B només un any després del major fracàs esportiu de la història. El Sabadell tornarà a jugar aquest proper diumenge 4 de novembre a Astúries 1960 dies després de la festa al Hermanos Antuña de Mieres. Un ascens que va servir per cimentar la trajectòria que vindria després i que es va tancar a Eibar al 2011 amb el desitjat retorn al futbol espanyol. D'aquella temporada només hi sobreviuen a la plantilla actual dos homes: l'incombustible David De Navas i el preparador físic Sergio Dorado. A més de Xavi Roca a la secretaria tècnica.

Aquell encontre va ser tota una festa per celebrar el retorn a Segona Divisió B. El partit va ser molt plàcid degut també al resultat favorable del partit d'anada guanyat per 4-0 en una Nova Creu Alta amb més de 10.000 espectadors. El Sabadell va poder guanyar a Mieres amb molta més claredat del que ho va fer però unes vegades el porter Mingote i un altre els pals van evitar els gols d' Òscar Sierra, José Mari i Paco Valera. Tot i això, l'ascens no perillava i es va acabar de sentenciar amb el gol del pichichi Òscar Ollès que va marcar a porteria buida després d'una gran assistència de Sergio Montero. El gran nombre d'aficionats arlequinats desplaçats a Mieres van poder celebrar l'ascens sobre la gespa de l'Hermanos Antuña. A continuació us adjuntem la fitxa tècnica del partit.

Caudal Deportivo 0-1 CE Sabadell

Caudal: Mingote, Miguel, Gayol, Javi, Helio, Falo, Rubén Valdés, Iván Parra (Ángel, min. 46), Juan Valdés (Floren, min. 46), Bruno (Marcos, min. 65) i Dubo

Sabadell: De Navas, Sierra, Jaume, Pep Pagès, Xavi Roca, Roberto Morales, Nauzet, José Mari, Montero (Paco Valera, min. 71), Toni Mora (Juanje, min. 75) i Ollès (Cànovas, min. 78)

Gol: 0-1, Ollè s (min. 60)

Àrbitre: Iglesias Villanueva

Estadi: Hermanos Antuña (2.000 espectadors)