diumenge, 6 de gener del 2013

20a Jornada Lliga: Elche CF-CE Sabadell


Toca campanada. El Centre d'Esports Sabadell inaugura el 2013 futbolístic amb la sortida més complicada de la temporada. Els arlequinats visiten el Martínez Valero per enfrontar-se a l'Elx, líder sòlid durant tot el campionat i que no ha deixat escapar cap punt del seu estadi. Sense dubte, una fita molt difícil. De totes maneres, els sabadellencs volen guanyar el seu segon partit a domicili consecutiu després de la victòria a El Sardinero davant el Racing Santander i deixar enrera la darrera derrota davant el Lugo a l'estadi.

Per aquest encontre del Martínez Valero, Lluís Carreras té la baixa de darrera hora de Juanjo Ciércoles, que amb un procés víric no ha pogut viatjar a la ciutat alacantina. Tampoc ho han fet Jesús Olmo, Dani Tortolero i Víctor Espasandín lesionats i Eneko Fernández, Fernando Llorente i Fito Miranda per decisió tècnica. Raúl Goni s'incorporarà la setmana que ve al ritme de l'equip. Pel que fa a l'Elx de Fran Escribà, els alacantins tenen la important baixa de Rivera que va ser expulsat en el darrer encontre davant el Real Madrid Castilla.

L'encontre corresponent a la vintena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 17h i no serà retransmès per cap canal de televisió. No quedarà un altre que seguir la narració de Sergi Garcés a través de Ràdio Sabadell 94.6. El basc De Burgos Bengoetxea serà l'encarregat d'impartir justícia. Dos precedents amb el Sabadell amb balanç d'una derrota i un empat. El darrer precedent al Martínez Valero d'Elx data de la temporada passada, on el Sabadell va poder treure un empat a un gràcies a un gol d'Aarón Bueno.