diumenge, 13 de gener del 2013

21a Jornada Lliga: CE Sabadell-AD Alcorcón


Tornar a guanyar a casa. El Centre d'Esports Sabadell disputa aquesta tarda el primer encontre de 2013 a l'estadi de la Nova Creu Alta amb la missió de tornar a aconseguir els tres punts després de tres partits al 'Temple' sense guanyar. Els arlequinats hauran de millorar en la concentració en les jugades d'estratègia i evitar gols com els que va encaixar en el darrer partit al Martínez Valero d'Elx. Davant hi serà un Alcorcón que arriba en posicions d'ascens directe i sent un equip molt sòlid defensivament i amb futbolistes de molta qualitat ofensivament.

Per aquest encontre, Lluís Carreras compte amb les baixes dels lesionats Dani Tortolero, Víctor Espasandín i Jesús Olmo, que va ser operat amb èxit aquesta mateixa setmana. El tècnic de Sant Pol de Mar ha convocat a vint futbolistes, inclós el darrer fitxatge Raúl Goni i haurà de descartar dos jugadors minuts abans de donar inici el partit. Pel que va a l'Alcorcón, Pepe Bordalás té la baixa important de Fernando Sales que haurà de complir un partit de sanció per acumulació de targetes. Una baixa sensible, ja que el migcampista és un fix en els esquemes de Bordalás.

L'encontre corresponent a la 21ª jornada de lliga i darrera de la primera volta donarà inici a les 17h i serà retransmès per Esport3. De totes maneres, i com és habitual, també és podrà seguir a través de Ràdio Sabadell 94.6. L'asturià Piñeiro Crespo serà l'encarregat de dirigir l'encontre entre catalans i madrilenys. Només un precedent entre Sabadell i Alcorcón a la Nova Creu Alta i data de la temporada passada. Llavors, els arlequinats van aconseguir la victòria per 1 a 0 gràcies a un gol de penal del badienc Aarón Bueno.