dissabte, 19 de gener del 2013

22a Jornada Lliga: CE Sabadell-Girona FC


Segona volta. El Centre d'Esports Sabadell obre avui la segona part del campionat i ho fa amb un derbi català davant el Girona que entrena un ex arlequinat com Joan Francesc Ferrer 'Rubi'. Els arlequinats intentaran aconseguir la segona victòria consecutiva a l'estadi i apropar-se encara més a les posicions que donen dret a jugar les eliminatòries d'ascens a Primera. Davant hi serà un Girona que arriba en llocs d'ascens directe i després d'una gran primera volta amb bons resultats i fent un bon joc.

Pel partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras no podrà comptar amb els lesionats Tortolero i Víctor Espasandín. A més, Jesús Olmo ha estat donat de baixa federativament per donar entrada al darrer fitxatge Toño. Aquest, per cert, no ha entrat a la convocatòria. Qui sí que ha entrat ha estat Eneko Fernández després d'unes setmanes fora de la llista per decisió tècnica. Pel que fa al Girona, 'Rubi' ha convocat als vint futbolistes que té disponibles i haurà de descartar a dos d'ells. Només ha estat descartat l'ex egarenc Dani Erencia que es recupera d'una greu lesió de genoll.

El partit d'aquesta tarda corresponent a la 22ª jornada de lliga donarà inici a les 18h i serà retransmès per Esport3. A més, també es podrà seguir, com és habitual, per Ràdio Sabadell 94.6. L'aragonès Jaime Latre serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Es donar la curiositat que aquest mateix col·legiat ja va xiular els dos duels contra el Girona de la temporada passada. Esperem que aquest cop amb millor sort pel Sabadell.