divendres, 25 de gener del 2013

23a Jornada Lliga: Villarreal CF-CE Sabadell


Visita a El Madrigal. El Centre d'Esports Sabadell juga avui divendres el segon partit de la segona volta i ho fa davant un ex Primera com el Villarreal i un estadi, El Madrigal, que fa uns mesos vivia partits de la màxima competició europea. L'actualitat és ben diferent i aquesta diu que el Sabadell arriba per davant en la classificació, amb dos victòries de prestigi davant Alcorcón i Girona i que el Villarreal, en canvi, ve de ser golejats per 5-0 a Valdebebas i davant el filial del Real Madrid. Serà el debut com a local de l'entrenador Marcelino Garcia Toral.

Pel partit d'aquest vespre, Lluís Carreras té les importants baixes dels sancionats Manu Lanza i Moha, a més dels lesionats Jesús Olmo, Dani Tortolero i Víctor Espasandín. Tampoc es desplaça a Vila-Real, Toño Garcia que per motius contractuals no podrà debutar avui davant el seu ex equip. Pel que fa a l'equip groguet, Marcelino té la baixa per acumulació de targetes del migcampista Bruno Soriano, la del lesionat Hernán Pérez i de Uche que es troba amb la seva selecció disputant la Copa Àfrica. L'argentí Cavenaghi tampoc ha entrat a la convocatòria.

El partit corresponent a la 23ª jornada del campionat de lliga donarà inici a les 21h i serà retrasnmès per Esport3. També, com és habitual, es podrà seguir per Ràdio Sabadell 94.6. El navarrès Prieto Iglesias serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Sis precedents amb aquest col·legiat i màxima igualtat amb dos victòries, dos empats i dues derrotes.