El líder pateix per derrotar al Sabadell

El Sabadell va plantar cara al líder de la categoria (Foto: Elche CF)

Elche CF 3-2 CE Sabadell

Elche: Manu Herrera, Damián, Etxeita, Verdés, Albácar, Mantecón, Generelo, Fidel, Xumetra (Palanca, min. 81), Coro (Linares, min. 85) i Powel (Pelayo, min. 66)

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Ramírez, Hèctor Simón, Hidalgo (Baha, min,. 71), Moha (Gato, min. 81), Collantes (Aníbal, min. 58), Lanzarote i Uli Dàvila

Gols: 1-0, Etxeita (min. 9); 1-1, Lanzarote (min. 11); 2-1, Powel (min. 17); 2-2, Hidalgo (min. 39) i 3-2, Hidalgo (p.p.) (min. 43)

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Basc)

Estadi: Martínez Valero (11.053 espectadors)

Ja ho anunciàvem a la prèvia del partit i ho deia també Antonio Hidalgo en roda de premsa el passat dimecres en que la visita al Martínez Valero d'Elx era el desplaçament més complicat de la temporada. Amb un Elx llençat cap a l'ascens a Primera Divisió i amb una trajectòria immaculada al seu estadi -ple de victòries-, era molt difícil treure alguna cosa positiva de l'estadi il·lcità. De totes maneres, el Centre d'Esports va plantar cara al líder en tot moment i a punt va estar d'esgarrapar un punt que hagués trencat amb la ratxa impoluta dels il·licitants com a locals. El partit va tenir dues parts ben diferenciades: una primera totalment boja on es van veure els cinc gols de l'encontre i una segona més tranquil·la i amb menys de ritme per part dels dos equips. L'Elx va sortir molt endollat al partit i ja al primer minut va gaudir de la primera ocasió de gol. L'ex del Girona, Ferran Corominas, ben aturada per Nauzet. Abans del minut deu de partit, els locals s'avançarien amb un gol d'Etxeita a la sortida d'un còrner. Aquest primer gol en contra podia afectar negativament al Sabadell, però ben al contrari. Pràcticament a la jugada següent, Manu Lanzarote bota una falta directa que es cola per l'escaire de Manu Herrera que res va poder fer per evitar el primer empat de la tarda. El partit tenia molt de ritme, ocasions i gols. El tercer de l'encontre i segon de l'Elx no trigaria en arribar i és que Berry Powel, ex davanter del Gimnàstic de Tarragona, feia el 2-1 de nou en un servei de cantonada. Però de nou la reacció dels arlequinats seria fulgurant i primer Toni Lao podia haver establert l'empat a dos, però De Burgos Bengoetxea no ha donat vàlid un gol fantasma del lateral sabadellenc. Però només un parell de minuts després, el Sabadell si que establia l'empat a dos en culminar Antonio Hidalgo una jugada de Juanjo Collantes. Els arlequinats tornaven a empatar per segona vegada el partit davant el líder de la categoria. Però la sort no acompanya als sabadellencs. Després del gol fantasma de Toni Lao, el mateix Antonio Hidalgo pentinava sobre la porteria de Nauzet una falta botada per Edu Albácar i el 3-2 pujava a l'electrònic del Martínez Valero. Una gerra d'aigua freda perquè el temps de descans estava molt a prop i un empat no era mal resultat per encarar el segon temps. Com hem comentat abans, el segon temps va ser molt diferent al primer i, de fet, no es va veure cap gol més. Va ser una segona meitat amb menys de ritme i amb un joc més de centre del camp i sense tantes ocasions de gol. Però a l'igual que la primera, l'Elx ha estat qui ha gaudit d'alguna ocasió més. Com ara un xut de falta d'Edu Albácar que ha marxat fora o un xut creuat del català Xumetra que ha sortit fregant el pal de Nauzet. Per part arlequinada, era Manu Lanzarote qui portava més perill sobre la porteria de Manu Herrera. Un llançament de falta sortia un pèl alta i un intent des del mig del camp veient al porter local avançat no trobava porteria. Ja a les acaballes del partit, els arlequinats en busca de l'empat a tres han gaudit de la millor ocasió de tot el segon temps. En una jugada per banda dreta de Toni Lao, Aníbal deixa passar la pilota que va a parar als peus de Gato, que havia sortit feia pocs minuts substituïnt Moha, però la seva rematada surt per sobre del travesser i el líder que es salvava d'un empat merescut pels mèrits dels arlequinats. Els darrers minuts de descompte van servir perquè l'Elx controlés la possessió de la pilota i el Sabadell no gaudís de cap altre ocasió de gol. En definitiva, bon partit dels homes de Lluís Carreras que no va servir per puntuar en el camp més complicat de la categoria.