Un bon Sabadell supera el segon classificat

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Raúl Goni, Ramírez, Juanjo, Hidalgo, Moha (Fito, min. 66), Lanzarote (Gato, min. 86), Arteaga (Juvenal, min. 75) i Uli Dàvila

Alcorcón: Manu Fernández, Camille, Abraham, Babin, Rubén Sanz (Nieto, min. 56), Oriol Riera, Sergio Mora, Laguardia, Miguélez (Morán, min. 56), Ángel (Kike López, min. 45) i Nagore

Gols: 1-0, Abraham Paz (min. 27) i 2-0, Lanzarote (min. 52)

Àrbitre: Piñeiro Crespo (Asturià)

Estadi: Nova Creu Alta (3.118 espectadors)

Primera victòria del nou any. El Centre d'Esports Sabadell va trencar la mala ratxa de tres encontres consecutius sense guanyar a la Nova Creu Alta i els arlequinats van aconseguir els tres punts davant un Alcorcón que arribava com a segon classificat. Des del triomf a El Sardinero davant el Racing Santander que no guanyaven els homes de Lluís Carreras i ahir amb un partit molt seriós van poder superar un Alcorcón que en cap moment va demostrar el perquè de la seva classificació. A més, els arlequinats van aprofitar-se de la derrota de la Ponferradina i l'empat del Villarreal a Almeria per apropar-se a les posicions de PlayOff que ara només es troben a dos punts. Un triomf que fa que el Sabadell finalitzi la primera volta amb trenta punts, cinc més que la temporada passada. L'encontre entre sabadellencs i madrilenys va començar amb molt de respecte dels dos equips e intentant cometre els mínims erros possibles. A poc a poc el Sabadell es va anar estirant i seria el primer en tenir la primera gran ocasió del partit. Lanzarote ho provaria amb un xut col·locat des de fora de l'àrea que Manu Fernández rebutjaria a córner. Era un primer avís del que podia fer el barceloní que està en un gran moment de forma. El Sabadell també gaudiria de la segona ocasió quant Arteaga feia una passada en profunditat a Uli Dàvila, però el mexicà no va arribar per un pèl. Els arlequinats estaven rondant el gol i aquest arribaria a la sortida d'un córner. Un servei de cantonada molt ben executat per Lanzarote al primer pal i Abraham Paz rematava a plaer fent així l'1 a 0 i el primer gol com arlequinat del gadità que està cuallant una gran temporada. Al igual que a l'inici de campionat, les jugades d'estratègia sortien efecte. L'Alcorcón intentava reaccionar però un Sabadell molt seriós i molt ben col·locat evitava qualsevol perill sobretot en la figura del màxim golejador de la categoria: Oriol Riera. Entre Abraham Paz i Raúl Goni, que va debutar ahir amb la samarreta arlequinada, van poder frenar al davanter de l'Alcorcón. El Sabadell, fins i tot, podia haver fet el segon gol abans del descans. En una nova jugada d'estratègia, Antonio Hidalgo prolonga de cap en el segon pal i Uli Dàvila engalta de primeres però el seu xut surt alt sobre la porteria visitant. Tot i aquesta errada, el Sabadell marxava al descans amb avantatge al marcador. El segon temps va començar amb un canvi de Pepe Bordalás en busca d'una reacció que no arribaria mai. És més, el Sabadell marcaria el seu segon gol abans del primer quart d'hora del segon temps per mediació del pitxitxi Manu Lanzarote. Una pilota llarga és molt ben lluitada per Uli Dàvila i la pilota queda morta per Lanza que amb la seva cama esquerre supera Manu Fernández i fa el seu novè gol de la temporada. Els mateixos que en tota la campanya passada. I això que enguany va començar lesionat. Bordalás tornava a moure la banqueta per tal de reduir diferències al marcador, però no va ser així. Les úniques tímides ocasions van ser un xut escorat de l'ex espanyolista Dani Nieto i un cop de cap d'Oriol Riera que Nauzet va aturara sense problemes. El Sabadell podria haver arrodonit la victòria amb un tercer gol ja a les acaballes del partit després d'una bona jugada de Manuel Gato, que havia entrat feia pocs minuts, que servia el gol en safata a Uli Dàvila però la rematada del mexicà sortia fora per poc. Per sort aquesta ocasió no va ser decisiva en el marcador i el Sabadell va poder sumar la primera victòria del 2013 i tancar la primera volta amb trenta punts.