divendres, 8 de febrer del 2013

25a Jornada Lliga: UD Almeria-CE Sabadell


Il·lusionats. El Centre d'Esports Sabadell obre aquesta nit la 25a jornada de lliga i ho farà a un dels estadis més complicats de la categoria com és el Juegos del Mediterraneo d'Almeria. Els arlequinats, després de la gran victoria del passat cap de setmana davant el Barcelona B remuntant un 0-2 advers volen donar un altre cop d'autoritat guanyant al segon classificat. Un Almeria que intentarà revenjar-se de la dura derrota que va patir a la Nova Creu Alta a la primera volta per 3-0 amb un hat-trick d'Aníbal Zurdo.

Pel partit d'aquest vespre, Lluís Carreras té la baixa sensible de Toño Garcia que amb un rotura de lligaments es perdrà el que resta de temporada. Una mala noticia per un jugador que va completar un gran partit el dissabte passat en el que era el seu debut com arlequinat. També són baixa els lesionats Jesús Olmo, Tortolero, Espasandín, Fito Miranda i David Pérez Arteaga. Nabil Baha, que portava vàries setmanes sent convocat, s'ha quedat fora de la llista i no ha viatjat a Almeria. Pel que fa a l'Almeria, Xabi Gracia no té cap baixa i podrà comptar amb la totalitat de la plantilla.

El partit entre Sabadell i Almeria corresponent a la 25a jornada de lliga donarà inici a les 21h i es podrà veure per MarcaTV. A més, com és habitual, també es podrà escoltar per Ràdio Sabadell 94.6. Arcediano Monescillo serà l'encarregat d'impartir justícia. Dos precedents amb aquest col·legiat i cap victòria: empat a dos contra el Xerez la temporada passada i derrota per 0-1 i contra el Córdoba en partit de Copa del Rei. Esperem trencar l'estadística.