Longás ha debutat com arlequinat a Almeria (Foto: Pedro Salado)

UD Almeria 5-1 CE Sabadell

Almeria: Esteban, Rafita, La Roca, Pellerano, Marcelo Silva, Verza, Corona (Pallardó, min. 83), Soriano (Rubén Suarez, min. 72), Iago Falqué (Aleix Vidal, min.79), Jonathan i Charles

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Goni, Ramírez, Juanjo, Hidalgo (Juvenal, min. 81), Moha (Longás, min. 57), Lanzarote, Eneko i Uli Dàvila (Aníbal, min. 57)

Gols: 1-0, Ramírez (p.p.) (min. 5); 2-0, Corona (min. 31); 3-0, Marcelo Silva (min. 53); 4-0, Soriano (p) (min. 71); 4-1, Christian (p.p.) (min. 82); 5-1, Charles (min. 89)

Àrbitre: Arcediano Monescillo (castellà-manxec)

Estadi: Juegos del Mediterraneo (9.720 espectadors)

El Centre d'Esports Sabadell ha caigut derrotat a Almeria en un mal partit dels arlequinats que s'han vist desbordats completament durant els noranta minuts per un conjunt andalús que ha estat molt superior en totes les facetes del joc. Amb aquesta derrota ja és la segona consecutiva lluny de la Nova Creu Alta i per un marcador força contundent després del 3-0 de Vila-Real. Un encontre que va començar amb uns primers minuts en que el Sabadell no va sortir endollat i ràpidament es veuria pressionat per l'Almeria. Charles marcaria als dos minuts, però Arcediano Monescillo anulava el gol per clara falta en la rematada del davanter brasiler. Era un primer avís clar dels locals i a la segona no hi hauria cap acció il·legal per la qual anul·lar el primer gol del partit. De nou, centrada per banda esquerre de l'atac andalús cap al segon pal i entre Óscar Ramírez i Charles introdueixen la pilota a la porteria de Nauzet. Era el minut cinc i el Sabadell ja estava per sota en el marcador i davant un equip tan perillós al davant i amb jugadors de qualitat com l'Almeria. Als de Xabi Gracia ja els hi anava bé que el Sabadell portés el domini del joc i robant la pilota sortien ràpidament al contraatac. Els arlequinats pressionaven a dalt la sortida de la pilota per part d'Esteban i arrel d'això gaudir d'una ocasió a les botes d'Uli Dàvila, però el seu xut sortia un pèl alt del porter asturià. També ho intentaria Eneko Fernández per banda esquerre amb un xut que picaria al lateral de la xarxa. El Sabadell havia reaccionat i portava cert perill a la porteria d'Esteban, sobretot en un serveis de cantonada però sense tenir ocasions clares de gol. Tot al contrari que l'Almeria que sempre que s'acostava a la porteria de Nauzet ho feia amb molt de perill com ara una rematada acrobàtica de Charles que picava al travesser. Era un avís del que seria el segon gol de l'encontre. A la mitja hora, una nova jugada per banda esquerre acaba amb un refús de Nauzet i Corona arribant des de darrera i lliure de marcatge marcava a plaer el 2-0. Aquesta seria l'última ocasió dels primers quaranta-cinc minuts que no van veure la reacció definitiva del Sabadell. El segon temps no canviaria gaire del primer i abans dels deu minuts, l'Almeria ja havia fet el tercer gol a través d'un dels molts córners que servien els locals. Marcelo Silva rematava al primer pal sense gairebé oposició i res podia fer Nauzet. Amb el resultat tant advers, Lluís Carreras movia la banqueta amb l'entrada d'Aníbal Zurdo i el debut d'Antonio Longás en el lloc de Moha i Uli Dàvila. Però l'equip no tenia el dia i l'Almeria estava sent molt superior i, fins i tot, perdonava ocasions com una rematada gairebé sol del jugador del filial Jonathan. El Sabadell només ho va poder probar amb un llançament de falta de Manu Lanzarote però sense excessiu perill. Les coses s'acabarien de complicar quant Óscar Ramírez tocava una pilota amb les mans i Arcediano Monescillo xiulava penal, segona amonestació per l'ex del Badalona i Soriano transformava la pena màxima. L'Almeria tenia per davant vint minuts, guanyant 4-0 i un jugador més. En un dels molts serveis de cantonada que hi haurien en el partit marcaria el Sabadell el seu gol de l'honor. Però no ho faria cap jugador arlequinat. La centrada tancada de Manu Lanzarote toparia en les cames del defensa Christian Fernández i faria el 4-1. Un partit que feia minuts que havia decaigut i l'Almeria havia baixat el pistó veient que l'encontre ja el tenia guanyat i un Sabadell, que amb deu futbolistes, tenia molt difícil crear ocasions i arribar amb perill a la porteria defensada per Esteban. Ja a les acaballes del partit, l'Almeria per mediació de Charles feia el cinquè gol i donava per acabat una dolorosa derrota del Sabadell al Juegos del Mediterraneo. Un mal partit dels arlequinats que perdran Óscar Ramírez per expulsió pel proper partit davant el Castilla i que ha de servir per oblidar aquesta derrota i millorar la imatge.