diumenge, 17 de març del 2013

30a Jornada Lliga: Hércules CF-CE Sabadell


Rectificar l'error de la Ponferradina. El Centre d'Esports Sabadell té la opció aquesta tarda d'aconseguir tres punts importants per seguir en la lluita per les posicions de PlayOff i oblidar, d'aquesta manera, la dura derrota patida la setmana passada davant la Ponferradina a l'estadi. Davant hi serà l'Hércules, un equip que està tenint una temporada molt complicada i que ocupa posicions de descens des de fa moltes setmanes i que arriba després d'empatar a un gol a la Ciutat Esportiva de Valdebebas.

Per l'encontre d'aquesta tarda, Lluís Carreras recupera a Dani Tortolero. El central ex del Girona s'ha recuperat abans de temps de la seva lesió a l'esquena. Juanjo també torna a la convocatòria igual que Collantes. Una llista en la qual no hi figuren Gato, Baha i Pablo Ruiz per decisió tècnica i el porter canari Nauzet Pérez per sanció i, d'aquesta manera, es perdrà els seus primer minuts de la temporada. Pel que fa a l'Hércules de Quique Hernández, el veterà entrenador no podrà comptar amb el francès Noé Pamarot que va ser expulsat davant el Castilla el dilluns passat.

L'encontre entre sabadellencs i alacantins corresponent a la 30a jornada del campionat de lliga donarà inici a partir de les 17h i serà retransmès per MarcaTV. L'aragonès Santiago Jaime Latre serà l'encarregat de dirigir el partit al José Rico Pérez. Un estadi on el Sabadell ha guanyat un parell de vegades, però enfrontant-se a l'Alicante. A l'Hércules encara no s'ha guanyat al seu estadi.