diumenge, 24 de març del 2013

31a Jornada Lliga: CE Sabadell-UD Las Palmas


1000 partits. El Centre d'Esports Sabadell té una cita avui amb la història i és que l'equip arlequinat viurà el partit oficial número 1000 a l'estadi de la Nova Creu Alta. I ho farà amb la obligació d'aconseguir els tres punts després de tres partits sense guanyar i dues derrotes consecutives davant Ponferradina i Hércules. Tres punts que servirien per tornar-se a enganxar a les posicions de PlayOff. I no serà fàcil, ja que el rival que visita l'estadi creualtenc és Las Palmas, un dels millors conjunts de la categoria.

Pel partit d'aquesta tarda, Lluís Carreras recupera al porter canari Nauzet Pérez que va complir el partit de sanció davant l'Hércules fa una setmana. Precisament, l'ex del Mirandés ha renovat aquesta mateixa setmana el seu contracte amb el Sabadell fins al juny de 2016. Pel que fa a Las Palmas de l'ex egarenc Sergio Lobera, té les baixes de Pignol, Corrales, Juanpe i David Garcia per lesió i Francis Suárez i Pedro Vega s'han quedat a l'illa per decisió tècnica.

L'encontre corresponent a la 31a jornada de lliga que enfrontarà a Centre d'Esports Sabadell i Las Palmas donarà inici a les 19h i serà retransmès, un cop més, per Esport3. A més, com sempre, també és podrà seguir per Ràdio Sabadell 94.6. Un encontre, que com hem comentat abans, serà especial per ser el milè a l'estadi i el club té preparat alguns actes previs a l'encontre per celebrar l'efemèride. No hi falteu!