Braulio va fer dos gols pel seu equip

Hércules CF 3-1 CE Sabadell

Hércules: Falcón, Peña, Cabrera, Escassi, Cortés, Paglialunga, Edu Bedia, Mario Rosas (Toti, min. 66), Braulio, Portillo i Sardinero (Eldín, min. 66)

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Abraham Paz, Tortolero, Ramírez, Juanjo (Juvenal, min. 83), Longás, Moha (Eneko, min. 71), Lanzarote, Collantes (Aníbal, min. 63) i Uli Dàvila

Gols: 0-1, Lanzarote (min. 16); 1-1, Braulio (min. 36); 2-1, Braulio (min. 75) i 3-1, Portillo (min. 85)

Àrbitre: Jaime Latre (Aragonès)

Estadi: José Rico Pérez (7.331 espectadors)

Continua la malestrugança. El Centre d'Esports Sabadell no va poder sumar el primer triomf de la història a domicili contra l'Hércules i ja són tretze visites a l'equip herculà sense poder treure els tres punts en joc. El Sabadell de Lluís Carreras va treure la versió dels darrers quatre partits i va caure justament davant un Hércules molt necessitat de punts donat la seva classificació en llocs de descens. Tal i com va afirmar, posteriorment, el tècnic de Sant Pol de Mar en roda de premsa, la derrota havia estat justa vist el partit que havien fet els seus homes. Un encontre en que cap moment el Sabadell va estar dins del partit, tot i jugar alguns minuts amb avantatge al marcador. L'Hércules va entrar molt més endollat al partit i va tenir les primeres aproximacions sobre la porteria de David De Navas. Un De Navas que debutava en partit de lliga aquesta temporada degut al partit de sanció de Nauzet Pérez després de la seva expulsió de l'anterior jornada davant la Ponferradina. El porter madrileny va estar en la seva línia de temporades passades i va salvar a l'equip d'algun que altre gol més. Les primeres aproximacions dins l'àrea rival serien per alacantina com ara un xut força deficient de Sardinero que sortia fora o algun xut sense gaire conseqüències d'un actiu Portillo. Curiosament, el Sabadell s'avançaria en el marcador en la seva primera arribada a porteria. En un contraatac conduit per Collantes a banda esquerre la remataria al segon pal Manu Lanzarote a plaer en el 0-1 provisional. L'Hércules, tot i la seva delicada situació, no va notar el cop de veure's per sota en el marcador i va continuar atacant la porteria de De Navas. Edu Bedia ho provaria amb un xut des de la frontal de l'àrea, que desviat per un defensor, feia lluir al porter d'Alcobendas per enviar la pilota a còrner. Els locals fregaven l'empat i aquest arribaria en una badada defensiva que deixava al davanter Braulio sol davant De Navas i el batia per baix sense que el porter madrileny pogués fer res. Amb aquest empat a un s'arribava al temps de descans. El segon temps va començar tal qual va acabar el primer: amb un Hércules pressionant al Sabadell en propi camp i posant en perill la porteria sabadellenca. El Sabadell ja en tindria d'aproximacions a la porteria defensada per un gran Falcón, però no gaudiria de cap clara ocasió de gol per tornar a avançar-se al marcador. Ben al contrari de l'Hércules. De Navas es tornava a lluir amb un cop de cap de Portillo que aturava molt bé just a la base del pal. Aquestes ocasions feien esperonar a l'afició local que amb més de set mil aficionats portaven en volandes al seu equip a per tres punts claus per continuar lluitant per la permanència. El gol que feia desnivellar la balança arribaria faltant un quart d'hora pel final. Una bona jugada del jove jugador del filial Eldín l'aprofitava el mateix Braulio per fer el segon gol de l'Hércules i el seu segon de la tarda. Els alacantins capgiraven el marcador de forma totalment justa i el Sabadell no tenia poder de reacció per buscat l'empat a dos. És més, en plena eufòria local, Portillo regatejava esplèndidament a Abraham Paz i col·locava la pilota lluny de l'abast de De Navas. Un 3-1 que sentenciava l'encontre tot i els intents fallits del Sabadell de retallar distàncies en els darrers minuts de partit. El José Rico Pérez tornava a ser malestruc i els arlequinats tornaven d'Alacant sense puntuar i el PlayOff s'escapa a cinc punts. Precisament, l'equip que marca la darrera plaça d'eliminatòries d'ascens és Las Palmas, el proper conjunt que visitarà aquest diumenge l'estadi en el partit oficial 1000 de la Nova Creu Alta.