divendres, 15 de març del 2013

El Rival: Hércules CF



Decepcionant la primera volta dels alacantins, un equip confeccionat per tornar a la màxima categoria del futbol espanyol però no els ha sortit com esperaven. La mala planificació, així com el desgavell en els assumptes interns del club gestionats per un administrador concursal, no han ajudat a una plantilla que va veure com destituïen al fins llavors entrenador Juan Carlos Madià després de la jornada 10 i empatar sense gols a casa davant el Guadalajara. 

El seu substitut, Quique Hernández debutaria també amb un mal resultat després de perdre per 1 a 0 a Lugo. Finalitzarien la primera meitat del campionat com a cuers sumant un total de disset punts. Per intentar revertir la mala dinàmica, van ser l'equip més actiu durant el mercat d'hivern donant les baixes a Sarpong, que retornava al seu equip d'origen, la Real Sociedad, Raúl que marxava cedit a l'Orihuela, Arbilla i el sabadellenc Pere Martínez, que signaven pel Rayo Vallecano i At. Madrid B, respectivament, i també Callejón. Per contra, van arribar jugadors, molts d'ells importants, però que en aquests moments es trobaven sense equip com Mario Rosas, que després de fer una bona segona meitat de temporada al Huesca l'any passat, no havia trobat nou destí. 

O els defenses Pamarot i David Cortés que tornaven al Rico Pérez després de dues temporades, així com els centrecampistes Pablo Redondo amb passat a equips com Getafe, Gimnàstic o Xerez, i l'argentí Pagliagunga que arribava procedent del Catania. També van signar pòlvora amb els davanters Nacho González de nacionalitat uruguaiana procedent de l'Standard de Lieja i que abans havia passat per equips com el Levante i el València, així com el rapidíssim Javito, que després d'una llarga experiència a Grècia i també Turquia el darrer mig any, tornava a Espanya per intentar retrobar el nivell exhibit quant jugava en categories inferiors del Barcelona.

Per tant, tot i els mals resultats a casa, on han estat molts els equips que hi han puntuat, no serà gens fàcil superar a un equip ple de bons jugadors i també de qualitat com és el golejador Portillo. La darrera visita que vam fer a l'estadi Rico Pérez, data de la temporada passada en un partit on vam merèixer molt més, però que vam acabar perdent per 1 a 0 amb un gol de Samuel Llorca de cap a la sortida d'un còrner.