diumenge, 14 d’abril del 2013

34a Jornada Lliga: SD Huesca-CE Sabadell


Certificar la permanència. Després de la important i patida victòria del Centre d'Esports Sabadell contra l'Sporting Gijón per 4-3, els arlequinats buscaran el cinquè triomf lluny de la Nova Creu Alta per sumar 49 punts i deixar la permanència virtualmente certificada. Davant del Sabadell estarà una SD Huesca que es juga moltes opcions de permanència. Penúltims classificats, els homes de Jorge D'Alessandro necessiten els tres punts per continuar lluitant per la salvació a la divisió de plata.

Per aquest encontre, Lluís Carreras té les baixes per lesió de Juanjo Ciércoles i Dani Tortolero i Pablo Ruiz i Aníbal Zurdo per sanció. El davanter ex del Guadalajara no podrà jugar a Osca tot i que el club va recòrrer la targeta vermella fins i tot al Comité d'Apel·lació. La sorpresa de la convocatòria és l'entrada per tercer cop a la temporada del jove del filial Arnau Garcia. El sabadellenc encara no ha debutat a Segona Divisió A. Pel que fa la Huesca de Jorge D'Alessandro només compte amb la important baixa en defensa de l'uruguaià Carlos Diogo que pateix un trencament muscular.

L'encontre entre Huesca i Sabadell corresponent a la 34a jornada del campionat de lliga donarà inici a les 21h i serà retrasnmès per Teledeporte. A més, i com és habitual, Ràdio Sabadell també estarà present a l'estadi aragonès. L'extremeny López Acera serà l'encarregat de dirigir el partit. Dos precedents amb aquest col·legiat i cap victòria arlequinada fins al moment.