divendres, 26 d’abril del 2013

36a Jornada Lliga: CE Sabadell-CD Mirandés


Sentenciar la permanència. El Centre d'Esports Sabadell buscarà aquest vespre la cinquena victòria de la temporada lluny de la Nova Creu Alta i arribar a la xifra màgica dels cinquanta punts que certifiquin la permanència una temporada més a la Segona Divisió A. No serà fàcil, ja que davant estarà un Mirandés que es troba molt còmode en el seu estadi d'Anduva i que necessita els tres punts amb urgència per seguir mantenint la esperança de salvació en la seva primera experiència a la segona categoria del futbol espanyol.

Per aquest compromís a Miranda de Ebro, Lluís Carreras tindrà un bon grapat de baixes. Començant per la porteria, ja que Nauzet haurà de complir sanció per acumulació de targetes. També són baixa Abraham Paz, Samuel de los Reyes i Juanjo Ciércoles per sanció. Uli Dàvila amb un trencament muscular estarà tres setmanes de baixa. Amb aquest panorama, el tècnic de Sant Pol de Mar ha hagut de tirar del filial i estaran a Anduva el porter Manu Martin i el defensa Arnau Garcia. Tots dos ja han viatjat en altres ocasions amb el primer equip.

El partit d'aquesta nit entre Mirandés i Sabadell serà la primera visita en lliga dels arlequinats a Anduva i donarà inici a les 21h i serà retransmès per MarcaTV. A més, com sempre, també es podrà seguir per Ràdio Sabadell 94.6. L'àrbitre castellà-manxec Pino Zamorano serà l'encarregat de dirigir aquest encontre corresponent a la 36a jornada del campionat de lliga.