Un gol al darrers instants ens deixa sense puntuar

Nauzet en una de les intervencions del partit (Foto: SD Huesca)

SD Huesca 4-3 CE Sabadell

Huesca: Luís Garcia, Llamas, Helguera, Etxaide, Camacho, Lázaro, David López, Núñez (Sorribas, min. 74), Pacheco (Annunziata, min. 87), Borja (Nacho Novo, min. 59) i Tariq

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Ramírez, Samuel, Juvenal, Moha (Gato, min. 84), Hidalgo (Longás, min. 59), Lanzarote, Collantes (Arteaga, min. 75) i Uli Dàvila

Gols: 1-0, Pacheco (min. 13); 2-0, David López (min. 37); 2-1, Abraham Paz (min. 55); 2-2, Moha (min. 69); 3-2, Helguera (min. .79); 3-3, Longás (min. 89) i 4-3, Camacho (min. 93)

Àrbitre: López Acera (extremeny)

Estadi: El Alcoraz (3.200 espectadors)

No va poder ser. El Centre d'Esports Sabadell no va poder treure res de positiu de la seva visita al Alcoraz d'Osca davant un rival molt necessitat de victòries donada la seva classificació. Un encontre, que al igual que va passar contra l'Sporting Gijón va tenir molts gols i novament va mostrar la fragilitat defensiva dels arlequinats. També com acostuma a passar en els partits que el Sabadell disputa lluny de la Nova Creu Alta, els homes de Lluís Carreras van sortir un pèl adormits i van marxar amb dos gols de desavantatge al temps de descans. Com diem, el Sabadell va fer un primer temps més aviat fluix i l'Osca entrenat pel veterà Jorge D'Alessandro va posar una marxa més que els arlequinats. El fet de jugar davant la seva afició i la necessitat de treure els tres punts van ser un plus afegit pels aragonesos que abans del primer quart d'hora de partit ja s'havien avançat al marcador. Després d'una errada en la construcció del joc del Sabadell, la pilota va arribar a les botes de Pacheco que fent la diagonal es va treure un bon xut des de fora de l'àrea ajustat al pal de Nauzet. El canari no va poder evitar el primer gol de la nit. Un gol que va deixar tocat al Sabadell que tot i tenir el domini de la pilota no trobava espais ni profunditat a l'hora d'atacar. El Huesca, aprofitava el mínim error en la construcció de joc arlequinat per sortir ràpidament al contraatac i posar en perill la porteria defensada, un cop més, per Nauzet Pérez. En una nova badada defensiva, el Huesca va ampliar diferències amb el segon gol. Un error en la passada d'Ulises Dàvila va propiciar un contraatac per banda dreta que va finalitzar sol de marca David López. Eren els darrers minuts del primer temps i el Sabadell es trobava dos gols per sota en el marcador. L'única aproximació amb perill dels arlequinats va ser una bona jugada per banda dreta d'Uli Dàvila, però la seva centrada un pèl forta no la va poder rematar en condicions Collantes que enviava la pilota al lateral de la xarxa. Sense cap ocasió més per cap dels dos equips es marxava al temps de descans amb 2-0 pels locals. La segona meitat va començar sense canvis, però amb un Sabadell més motivat en busca de reduir diferències en el marcador e intentar aixecar el 2-0 advers. No trigaria a donar senyals de vida el Sabadell. El mexicà Uli Dàvila, referència atacant dels arlequinats ahir per l'absència per sanció d'Aníbal Zurdo, tindria el 2-1 en una gran rematada de cap, però Luís Garcia rebutjaria a còrner. En un d'aquests serveis de cantonada, Abraham Paz si que encertava a fer el 2-1 després d'una bona centrada d'Antonio Hidalgo. Es repetia la mateixa jugada d'una setmana abans contra l'Sporting Gijón. Eren els millors minuts del Sabadell i els pitjors del Huesca que veien com l'important avantatge que tenien es veia reduïda. En aquells moments, el Sabadell era amo i senyor de l'encontre i tenia més fluïdesa a l'hora d'atacar. No trigaria gaire en arribar el gol de l'empat. Jugada per banda dreta de Toni Lao i la pilota que li cau a les botes de Moha que amb un xut ras i sec supera a Luís Garcia. El Sabadell havia fet el més difícil. Però novament la fragilitat defensiva sortiria a escena amb el 3-2 dels locals. Luís Helguera va rematar totalment sol un servei de cantonada i posava per davant novament a l'equip de Jorge D'Alessandro. Els darrers minuts de partit van ser d'autèntic infart. Antonio Longás s'estrenava com a golejador amb la samarreta del Sabadell i feia l'empat a 3 pràcticament en el minut 90. En temps d'afegit, Gato, que havia sortit pocs minuts més tard, tenia l'ocasió per fer el 3-4 però Luís Garcia ho evitava amb una sortida a la desesperada. I en la darrera jugada de l'encontre i, novament amb un còrner, el capità Camacho rematada totalment sol des de l'àrea petita per fer el 4-3 i fer embogir els pocs més de tres mil aficionats que hi havien al Alcoraz veient el seu equip. Tres punts que donaven molta vida al Huesca i deixava tocat al Sabadell que havia fet mèrits en el segon temps per, com a mínim, treure un punt del Alcoraz.