divendres, 7 de juny del 2013

El Rival: AD Alcorcón


Últim partit dela temporada per visitar a un Alcorcón replet d'intensitat i amb moltes ganes de finalitzar l'any repetint el PlayOff del curs anterior. Tot i saber que ens serà complicat el fet de poder puntuar en un terreny de joc on enguany ho han fet pocs equips, segur els posarem les coses complicades a un onze que dirigit des de la banqueta per Pepe Bordalás voldrà acomiadar la temporada regular amb una victòria per confirmar l'accés a les eliminatòries d'ascens. 

A l'estadi de Santo Domingo pocs han estat els equips que hi han sumat quelcom de positiu i gairebé tots els encontre que els madrileny han actuat com a locals s'han traduït amb victòria. Tot i l'empat inicial davant el Guadalajara, no van perdre un partit al seu camp fins lajornada 27 davant l'Sporting per 0 a 1. També el Racing, amb idèntic resultat, aconseguiria el triomf i d'altres com Barcelona B o Numància en treurien una igualada. Tot i que la major derrota dels madrilenys a casa seria contra l'Almeria per un contundent 0 a 3. La forta pressió i les dimensions del rectangle de joc fan que es converteixi en un estadi peculiar on puntuar-hi aquesta temporada s'ha convertit en una odissea on equips com per exemple l'Elche (1-0) o Girona (4-1) tampoc van ser capaços de sumar. Gran part d'aquesta responsabilitat ha recaigut en el màxim golejador dels grocs, que no és altre que el català Oriol Riera. El viguetà, després d'uns anys de força irregularitat, sembla que ha aconseguit la tranquil·litat i confiança necessària per tal de rendir com d'ell s'esperava fa uns anys a la cantera del Barcelona. 

Però també estan brillant i molt jugadors com el porter Manu, tota una assegurança sota pals, els defenses Babin, Camille, Ángel Sánchez, Laguardia o Nagore, així com futbolistes que al centre del camp són el motor de l'Alcorcón com Abraham, Juli, Fernando Sales o Sergio Mora i, també, la verticalitat i electricitat del rapidíssim Dani Nieto. Durant el passat mercat d'hivern van marxar cedit al Racing de Santander el davanter Quini i per cobrir la seva baixa fitxarien a un altre atacant, Urko Vera que procedia de la Ponferradina. També van arribar el defensa Lamas que es trobava sense equip. La darrera visita que vam fer a l'estadi de Santo Domingo data de la temporada anterior, quant llavors en un duel que va despertar molta polèmica, vam caure derrotats per 1 a 0 amb gol de Rubén Sanz a les acaballes del partit.