diumenge, 9 de juny del 2013

Final d'un cicle

Lluís Carreras va viure a Alcorcón el darrer encontre amb el Sabadell (Foto: Pedro Salado)

AD Alcorcón 4-0 CE Sabadell

Alcorcón: Manu, Camille, Babin, Rubén Sanz, Nagore, Abraham, Sergio Mora (Ángel Sánchez, min. 74), Juli (Miguélez, min. 65), Kike López, Fernando Sales i Oriol Riera (Urko Vera, min. 82)

Sabadell: De Navas, Toni Lao, Ramírez, Pablo Ruiz, Samuel, Hidalgo, Moha (Fito, min. 45), Gato, Collantes (Arnau Garcia, min. 77), Lanzarote (Dani Muela, min. 65) i Uli Dàvila

Gols: 1-0, Fernando Sales (min. 6); 2-0, Juli (min. 24); 3-0, Kike López (min. 36) i 4-0, Urko Vera (min. 92)

Àrbitre: Jaime Latre (Aragonès)

Estadi: Santo Domingo (4.000 persones)

Final de temporada. El Centre d'Esports Sabadell va finalitzar la 41ª temporada del club a Segona Divisió A i no ho va fer de la millor manera possible sinó amb una contundent derrota per 4-0 davant un Alcorcón que es jugava el PlayOff d'ascens a Primera Divisió i que amb aquest triomf disputarà la primera eliminatòria davant el Girona. D'aquesta manera, el Sabadell finalitza la temporada en la 16ª posició a la classificació amb 52 punts. La temporada fora de casa no ha estat gaire bona i només s'han aconseguit quatre victòries i la derrota davant l'Alcorcón va ser la vuitena jornada consecutiva a domicili sense guanyar. El partit en sí no va tenir gaire història, ja que es va notar molt qui era l'equip que es jugava alguna cosa i l'Alcorcón va passar per davant del Sabadell en el darrer partit de Lluís Carreras i Manu Lanzarote a l'entitat sabadellenca. Ràpidament s'avançaria l'Alcorcón en el marcador amb un gol de Fernando Sales. De Navas va rebutjar una primera ocasió de Fernando Sales, però en el refús el xut d'Abraham el va desviar amb el taló el mateix Fernando Sales fent el primer gol de l'encontre. El Sabadell, novament, encaixava un gol fora de casa en els primers minuts del partit. L'efectivitat local ha continuat amb el segon gol. En la segona ocasió clara de l'Alcorcón va arribar el 2-0 obra de Juli. El 3-0 a la mitja hora obra de Kike López només ha servit per sentenciar el partit davant un Sabadell totalment passiu i que no ha inquietat en cap moment del primer temps la porteria de Manu Fernández. Amb aquest resultat tant contundent s'ha arribat al temps de descans. A la segona meitat, Lluís Carreras ha mogut la banqueta i ha fet entrar Fito Miranda en el joc de Moha. Tot i això, el joc del Sabadell no ha millorat gaire tot i que l'Alcorcón no ha jugat amb la mateixa intensitat que en el primer temps donat el resultat tant clar. Sens dubte, una de les millors noticies de la tarda ha estat el debut de dos jugadors del filial arlequinat: Dani Muela que entrava substituínt Lanzarote i Arnau Garcia que feia el mateix amb Collantes. Com dèiem, tot i moure la banqueta, Manu Fernández ha viscut molt plàcidament el partit sota la porteria del seu equip. Tot i que el partit ja estava sentenciat, l'Alcorcón ha arrodonit la golejada amb un darrer gol en el temps de descompte d'Urko Vera que havia entrat feia pocs minuts substituïnt el català Oriol Riera. Aquest 4-0 amb que s'acabava el partit confirmava la pitjor derrota de la temporada i una de les pitjors de l'era Lluís Carreras. Un cicle que s'acabava amb una dolorosa derrota, però en línies globals positivament amb un ascens a Eibar i dues temporades consecutives a la segona categoria del futbol espanyol.