diumenge, 18 d’agost del 2013

1a Jornada Lliga: CE Sabadell-RCD Mallorca

Nova temporada. El Centre d'Esports Sabadell enceta una nova temporada a Segona División A. Concretament, la número 42 i ho fa amb moltes cares noves: Keisuke Sakamoto és el nou president i Javier Salamero el substitut de Lluís Carreras a la banqueta. Un dels objectius d'aquesta temporada serà no partir en excés per aconseguir la permanència. L'estrena no podía ser d'allò més complicada: el Mallorca visita la Nova Creu Alta. Sense dubte, un dels clars candidats a retornar a Primera División.

En el debut de Javier Salamero a la Nova Creu Alta, l'ex del Gimnàstic Tarragona ha hagut de tirar del filial i Yeray Sabariego, Antonio Gómez i Joan Noguera són dins de la llista de convocats. Qui també hi figura són Aníbal Zurdo i Manuel Gato que s'han recuperat a temps de les respectives lesions. Paco Sutil podria debutar si així ho considera oportú l'entrenador, però no ho podrà fer Rúper recén arribat d'Osasuna. Dir que Salamero no podrà seure a la banqueta, ja que arrossega una sanció de tres partits amb el Nàstic de la temporada anterior. Pel que fa al Mallorca, una de les atraccions estarà a la banqueta amb la presència de l'exarlequinat José Luís Oltra. No podrà comptar amb Javi Márquez que ha estat cedit a l'Elche aquesta materia setmana.

L'estrena de Sabadell i Mallorca a la lliga serà a partir de les 19h i serà retransmès per Esport3. A més, també es podrà seguir per Ràdio Sabadell com és habitual. L'àrbitre aragonès Jaime Latre serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Curiosament, aquest matriz col.legiat va xiular al Sabadell en el darrer partit de la temporada passada contra l'Alcorcón a Santo Domingo.