Primera derrota de la temporada a Ponferrada

Óscar Ramírez es va enfrontar contra els seus antic companys d'equip (Foto: Pedro Salado)

Ponferradina: Santamaría, Castañeda, Alberto Aguilar, Alan Baró, Óscar Ramírez, Juande, Jonathan Ruiz, Acorán (Carpio, min. 84), Marquitos (Cristian, min. 72), Yuri i Fofo (Rueda, min. 75)

Sabadell: De Navas, Toni Lao (Èdgar, min. 62), Kiko Olivas, Carlos Hernández, Barral, Llorente, Longás (Gato, min. 71), Cristian (Rúper, min. 62), Collantes i Aníbal

Gols: 1-0, Marquitos (min. 46) i 2-0, Foto (min. 48)

Àrbitre: Arias López (Càntabre)

Estadi: El Toralín (4.500 espectadors)

Estrena a domicili amb derrota. El Centre d'Esports Sabadell continua sense poder treure els tres punts fora de casa i continua la dinàmica de les darreres temporades. La Ponferradina, que arribava al partit contra els sabadellencs, amb una derrota patida al darrer minut a Córdoba va aconseguir la seva primera victòria de la temporada amb uns primers minuts del segon temps molt inspirats. El Sabadell, en canvi, va sortir adormit dels vestidors i quant va reaccionar ja era massa tard. Tot això després d'un bon primer temps i amb un partit que estava sent igualat. La primera ocasió del partit la va tenir Javi Barral en les seves botes. El seu remat va fer lluïr a l'ex del Girona Santamaría per evitar el 0-1 al marcador. Després dels primers vint minuts d'encontre, la Ponferradina es va anar trobant al terreny de joc i va començar a dominar la pilota. La primera acció de perill dels homes de Claudio Barragán aniria a càrrec d'Acorán, però el seu remat s'estavellaria al pal de la porteria defensada per David De Navas. Posteriorment, el golejador Yuri va guadir d'un parell d'ocasions però no va estar encertat de cara a porteria. Abans del temps de descans, el Sabadell s'aproximaria a Santamaria amb un remat de cap d'Aníbal Zurdo que va sortir fora. Sense temps per més, s'arribava al descans amb empat a zero. Res feia presagiar el que passaria en els primers tres minuts de la repressa. Només iniciar-se el segon temps i amb només 15 segons de joc, Marquitos aprofitava una assistència de Yuri per batre per dalt a De Navas. Un cop molt dur que tirava per terra totes les instruccion de Javi Salamero al vestidor. Sense temps per digerir l'1-0 arribaria el segon i definitiu gol del partit. Yuri obra a banda esquerra per Marquitos que centra cap a Fofo i aquest remata molt bé de cap superant a De Navas després de tocar el travesser. 2-0 i el partit molt coll amunt. El Sabadell fins la recta final de l'encontre no generaria alguna acció de perill per reduir distàncies i era la Ponferradina qui estava més a prop de fer el tercer gol i sentenciar l'encontre. De Navas, un cop més, estava molt encertat en accions de Yuri que no va tenir el seu dia més encertat. Com dèiem, en la recta final del partit el Sabadell gaudiria d'algunes ocasions clares de gol en les botes de Collantes i Gato, però no era el dia del Sabadell i els homes de Javi Salamero tornaven de Ponferrada sense cap botxí. Segona visita del Sabadell a El Toralín i dues derrotes amb només un gol a favor y cinc en contra. No quedarà un altre que pensar en el següent compromís davant tot un Deportivo de la Coruña que entrena Fernando Vázquez i que arribarà després de caure a Riazor per 0-1 davant el Córdoba.