Gato ha estat titular contra el Deportivo (Foto: Pedro Salado)

CE Sabadell 0-3 RC Deportivo

Sabadell: De Navas, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Barral (Martí Crespi, min. 70), Ruper, Fernando Llorente, Longás (Roldán, min. 80), Gato, Tanabe (Collantes, min. 55) i Aníbal.

Deportivo: Lux, Laure, Luisinho, Kaka, Insua, Bergantiños, Juan Domínguez, Culio (Juan Carlos, min. 75), Rudy (Bicho, min. 89), Borja Bastón i Arizmendi (Luís, min. 83)

Gols: 0-1, Borja Bastón (min. 47); 0-2, Borja Bastón (min. 73) i 0-3, Arizmendi (min. 78)

Àrbitre: Ocón Arráiz (Riojà)

Estadi: Nova Creu Alta (4.612 espectadors)

Segona derrota consecutiva. El Centre d'Esports Sabadell ha caigut derrota aquesta tarda davant el Deportivo de la Corunya després d'un mal inici de segon temps. Tal i com va passar fa una setmana a El Toralín de Ponferrada, els homes de Javi Salamero han encaixat tots els gols en els segons quaranta-cinc minuts i no ha pogut fer res per treure alguna cosa positiva davant un bon Deportivo. Tot i la derrota, el Sabadell ha sortit bé en el primer temps i ha dominat el joc en els primers vint minuts i, fins i tot, ha gaudit d'alguna bona ocasió per avançar-se en el marcador. El Deportivo es defensava i aprofitava qualsevol error del Sabadell per fer mal al contraatac. Com dèiem, el Sabadell ha tingut una bona ocasió en el primer temps per fer el primer gol de la tarda, però Aníbal no ha estat encertat davant Germán Luz i el porter argentí ha refusat el perill. El Deportivo també ha tingut la seva ocasió en una errada defensiva de Cristian, però el remat de Borja Bastón ha pica al pal de la porteria defensada per David De Navas Posteriorment, Borja Bastón seria protagonista de l'encontre. Sense cap acció més de perill s'ha arribat al temps de descans amb el marcador inicial d'empat a zero. El segon temps pràcticament ha començat igual que fa una setmana a Ponferrada. Una errada de Cristian en la passada l'ha aprofitat l'esmentat Borja Bastón per fer el 0-1 amb un bon xut col·locat al pal que res ha pogut fer De Navas. El davanter del Deportivo debutava amb gol. El gol afectaria massa al Sabadell que no ha estat capaç de generar cap ocasió de gol clara en tot el segon temps. Els gallecs han passat a dominar el partit i el mateix davanter Borja Bastón ha fet el segon gol amb un bon xut, potent en aquesta ocasió, superant de nou al porter madrileny i pràcticament sentenciant el partit. La sentència definitiva arribaria només cinc minuts més tard amb el tercer gol dels homes de Fernando Vázquez. Un contraatac de llibre conduït per Rudy que ha assistit a Arizmendi que ha superat en l'u contra u a De Navas per fer el definitiu 0-3. El Sabadell ho ha intentat més al cor que amb el cap com ha reconegut després l'entrenador Javi Salamero en roda de premsa i no ha generat perill sobre la porteria de Germán Luz. L'única nota positiva de l'encontre ha estat el debut del jove del filial Antonio Gómez Roldán que ha disputat els darrers deu minuts de partit. Amb aquesta segona derrota consecutiva -primera a la Nova Creu Alta- el Sabadell es situa en quinzena posició amb tres punts i amb el compromís de Vitòria contra l'Alavès a les portes.