dimecres, 11 de setembre del 2013

Eliminats de la Copa a les primeres de canvi

CE Sabadell 1-3 UD Las Palmas

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Joan Noguera, Fernando Llorente (Juanjo, min. 58), Longás, Gato, Arteaga (Èdgar, min. 80), Tanabe (Collantes, min. 58) i Aníbal

Las Palmas: Lizoain, Vicente Gómez, David García, Ángel (Aythami Álvarez, min. 45), Apoño (Leo, min. 76), Masoud, Aythami Artiles, Máyor, Castillo, Aranda (Tato, min. 69) i Asdrúbal.

Gols: 0-1, Masoud (min. 14); 1-1, Gato -p- (min. 50); 1-2, Asdrúbal (min. 82) i 1-3, Tato (min. 91)

Àrbitre: Bikandi Garrido (Basc)

Estadi: Nova Creu Alta (2.528 espectadors)

Eliminats a les primeres de canvi. El Centre d'Esports Sabadell ha cagut eliminat de la Copa del Rei en la primera eliminatòria. A partit únic i jugant a casa, el Sabadell ha estat incapaç de superar la eliminatòria i ha caigut derrotat per un gol a tres davant Las Palmas. Al igual que el darrer partit de lliga a Mendizorroza del passat dissabte davant l'Alavés, els homes de Salamero han tingut dues meitats ben diferenciades: una primera més fluixa i una segona totalment a favor i amb oportunitats clares com per guanyar el partit i passar a la següent ronda. En el primer temps, al Sabadell li ha costat entrar al partit i ha comés errors defensius que ha costat ocasions de gol de Las Palmas. Una d'elles el primer gol canari de la tarda. En un error en la construcció del joc per part de Fernando Llorente, Las Palmas ha sortit ràpidament al contraatac i Masoud ha fet el 0-1 després d'un rebot quant Carlos Hernández rebutjava el perill. Un gol de fortuna, però que servia per avançar-se al marcador. L'equip de Sergio Lobera podria haver augmentat les diferències en el marcador, però una centrada per banda esquerre no ha arribat Máyor per molt poc. El Sabadell ho intentava, però sense fortuna en els metres finals. Una de les jugades importants del partit ha estat quant Aníbal ha caigut fruit d'una falta de David García quant ja encarava al porter Lizoain, però Bikandi Garrido ha optat per mostrar targeta groga al central canari i no la vermella directa. Això ha esperonat una mica al Sabadell que semblava arribar una mica més a la porteria rival, però sense encert en la passada final i faltaven ocasions clares de gol. Amb el resultat de 0-1 s'arribava al temps de descans. Salamero ha sabut esperonar als seus jugadors i el Sabadell ha sortit molt més endollat al segon temps i dominant el partit. Ràpidament ha empatat Gato de penal després d'una pena màxima per mans de David García que ha provocat el mateix ex jugador de l'Alcoyano. De nou, decisió polèmica ja que Bikandi Garrido no ha mostrat la segona groga al defensa canari i la conseqüent expulsió. El Sabadell estava totalment ficat al partit i tenia Las Palmas contra les cordes. La jugada clau de l'encontre ha estat un u contra u de Collantes davant Lizoain que el porter canari ha pogut enviar a córner. Del possible 2-1 s'ha passat al 1-2 d'Asdrúbal. El remat de cap de Castillo ha picat al pal i Asdrúbal arribant des de darrera i totalment sol ha fet el segon gol de Las Palmas. Un segon gol a falta de pocs minuts pel final que ha fet molt mal al Sabadell. L'equip arlequinat ha tornat a reclamar un penal per possibles mans dins l'àrea. Ja amb l'equip en busca del gol de l'empat per forçar la pròrroga, Las Palmas ha sentenciat al contraatac amb el tercer gol obra de Tato. Un 1-3 segurament excessiu, però que serveix per deixar al Sabadell fora de la Copa del Rei a les primeres de canvi.