Raúl Tamudo ha estat titular per primer cop aquesta temporada (Foto: Pedro Salado)

CD Numancia 3-1 CE Sabadell

Numancia: Biel Ribas, Akapo, Regalón, Juanma, Ripa, Antonio Tomás, Bedoya (Víctor Andrés, min. 82), Julio Álvarez, Vicente (Palanca, min. 2), Del Pino (Sergi Enrich, min. 65) i Natalio

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Toni Lao, Juanjo, Longás, Collantes, Gato (Barral, min. 78), Èdgar (Aníbal, min. 78) i Tamudo (Arteaga, min. 67)

Gols: 1-0, Palanca (min. 5); 1-1 Gato -p- (min. 42); 2-1, Regalón (min. 72) i Natalio (min. 94)

Àrbitre: González Fuertes (Asturià)

Estadi: Nuevo Los Pajaritos (2.946 espectadors)

No hi ha manera. El Centre d'Esports Sabadell ja suma onze partits consecutius fora de casa sense conèixer la victòria. Des d'aquell lluny 24 de febrer a Chapín contra el Xerez que els arlequinats no aconsegueixen treure els tres punts lluny de la Nova Creu Alta. I això que ahir semblava un altre Sabadell i que es podia treure alguna cosa positiva de l'estadi del Numancia. El Nuevo Los Pajaritos ja és un estadi malestruc pels interessos sabadellencs: les tres visites a aquest nou estadi del Numància s'han saldat amb tres derrotes. El partit va començar amb la lesió de Vicente que va fer que Palanca entrés al terreny de joc ja al minut dos. Una substitució que seria clau en el primer gol de la tarda. El fill de l'ex jugador del Sabadell Santi Palanca, en la primera pilota que tocava, ha fet l'1-0 rematant al segon pal una bona centrada de Del Pino. El remat de cap al primer pal no l'ha pogut aturar Nauzet que s'ha vist sorprés. Les coses no podien començar pitjor pels interessos arlequinats que es veien, novament, amb el marcador advers només començar el partit. Tot i això, els homes de Javi Salamero es van anar asentant sobre el terreny de joc i mica en mica van començar a manar en el terreny de joc i la possessió de la pilota. Raúl Tamudo, que s'estrenava com a titular, va tenir una bona ocasió en un bon remat de cap, però va sortir un pèl alt per sobre de la porteria del balear Biel Ribas. Gato amb un xut desviat també ha provat fortuna però sense encert. Precisament, l'ex jugador de l'Alcoyano, ha estat el protagonista en l'empat a un provisional. A pocs minuts pel temps de descans, González Fuertes ha assenyalat penal en una estirada de la samarreta a Èdgar i Gato ha transformat la pena màxima. Tercer gol consecutiu de Gato i tots tres des del punt fatídic. Amb l'empat a un s'arribava al temps de descans. El segon temps ens ha deixat un Sabadell molt més apagat que en el primer i pràcticament no ha gaudit de cap ocasió clara de gol. El Numancia ha pressionat molt a dalt i Antonio Tomás ha tingut el 2-1, però el seu remat de cap ha picat al travesser. La jugada clau de l'encontre ha arribat al minut 72. González Fuertes ha expulsat Cristian per doble targeta groga i en el llançament de la falta, Regalón també de cap, ha avançat al Numancia al marcador. Un minut fatídic pels interessos del Sabadell que han vist llençat per terra l'esforç del primer temps. Els arlequinats ho han intentat en els darrers minuts més amb el cor que amb el cap i el Numancia ha pogut sentenciar el partit al contraatac. Natalio ha desperdiciat l'ocasió de fer el 3-1 sense porter, però Longás ha desbaratat l'ocasió. Ja amb l'equip bolcat en atac en busca de l'empat a dos, Víctor Andrés ha cedit al propi Natalio perquè fes el 3-1 a plaer i sense porter. En definitiva, nova derrota del Sabadell a domicili i ja en són onze partits sense guanyar lluny de la Nova Creu Alta.