dissabte, 7 de setembre del 2013

Un gol de rebot de Kiko Olivas rescata un punt a Vitòria

Deportivo Alavés 1-1 CE Sabadell

Alavés: Goitia, Óscar Rubio, Luciano, Ortiz, Manu García, Lázaro, Jaume Delgado, Emilio Sánchez, Borja Viguera (Laborda, min. 77), Guzmán (Juanma, min. 60) i Ion Vélez.

Sabadell: Nauzet, Martí Crespí (Gato, min. 50), Kiko Olivas, Carlos Hernández, Barral, Yeray (Tamudo, min. 54), Rúper (Longás, min. 45), Llorente, Cristian, Collantes i Aníbal.

Gols: 1-0, Borja Viguera (min. 17) i 1-1, Kiko Olivas (min. 89)

Àrbitre: Munuera Montero (Andalús)

Estadi: Mendizorroza (8.750 espectadors)

Un puntet. El Centre d'Esports Sabadell ha pogut rescatar un punt de la seva visita a Mendizorroza per enfrontar-se a l'Alavés de Natxo González. Un encontre que ha tingut dos parts ben diferenciades pels interessos del Sabadell. Un primer temps en que l'esquema de Javi Salamero ha estat més conservador i buscant la consistència defensiva. En la segona meitat i veient el resultat advers, l'entrenador arlequinat ha introduït canvis en busca de més profunditat en atac. Fins a quatre canvis ha introduït el tècnic aragonès respecte al partit del Deportivo. Les més destacades, el canvi a la porteria deixant a De Navas a la banqueta i fent entrar Nauzet i el debut de Yeray Sabariego en el migcamp sabadellenc. Com dèiem, el primer temps ha estat totalment de l'Alavés que ha dominat la possessió de la pilota i ha gaudit de les millors ocasions. El primer avís ha estat un fort xut d'Óscar Rubio que ha sortit fregant el pal de Nauzet. El Sabadell ha tingut l'única aproximació del primer temps en una acció de Collantes que ha pogut refusar amb els punys Goitia. Justamente després d'aquesta ocasió s'ha avançat l'Alavés amb un gol de Borja Viguera. L'equip vitorià ha trencat el fora de joc arlequinat i el davanter vasc ha marcat a plaer davant d'un Nauzet totalment batut.  El gol no ha fet esperonar al Sabadell i el conjunt local ha continuat dominant i gaudint de les millors ocasions. Nauzet i la mala punteria dels jugadors locals ha evitat que els homes de Salamero marxessin al descans amb un resultat més abultat. El temps de descans ha servit perquè Salamero introduís canvis en l'equip. Longás ha entrat en el lloc de Rúper i només començar el segon temps han entrat Gato i Tamudo, que d'aquesta manera ha debutat amb la samarreta arlequinada. Precisament Raúl Tamudo ha estat un dels jugadors més destacats en el segon temps i ha donat més presència a l'atac sabadellenc. El domini del joc en aquests segons quaranta-cinc minuts ha estat del Sabadell que s'ha llençat a l'atac en busca del gol de l'empat. L'Alavés esperava a darrera per aprofitar algun contraatac donat els riscos que estava prenent la defensa arlequinada. Gato ha tingut una bona ocasió per poder fer l'empat però el seu xut al segon pal ha sortit fora. Collantes, després d'una bona aturada de Gotia a xut d'Aníbal, ha fallat sol davant la porteria basca. Sens dubte, la millor ocasió del Sabadell en tot el partit. Ja en els darrers minuts, els arlequinats han pogut empatar amb un gol de rebot de Kiko Olivas després de que la pilota quedés morta dins l'àrea petita. Sense temps per res més, l'àrbitre andalús ha xiulat el final del partit i el Sabadell ha pogut treure un punt a un camp difícil com Mendizorroza i suma quatre punts.