dissabte, 14 de setembre del 2013

Victòria per la mínima i de penal

CE Sabadell 1-0 SD Eibar

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Barral, Juanjo, Llorente (Tamudo, min. 56), Longás, Collantes, Gato (Toni Lao, min. 87) i Èdgar (Aníbal, min. 68)

Eibar: Diego Rivas, Añibarro (Arregi, min. 81), Albentosa, Arruabarrena (Urko Vera, min. 56), Eizmendi (Diego Jiménez, min. 63), Yuri, Lillo, Morales, Diego Rivas, Jota y Raúl Navas

Gols: 1-0, Gato -p- (min. 62)

Àrbitre: Trujillo Suárez (canari)

Estadi: Nova Creu Alta (2.615 espectadors)

Retorn a la victòria. El Centre d'Esports Sabadell ha trencat una ratxa de tres partits -quatre comptant el de Copa davant Las Palmas- sense guanyar i ha superat l'Eibar per la mínima gràcies a un gol de Gato des del punt de penal a la segona meitat. Un partit que no ha estat gaire vistós per l'aficionat i que ha estat mancat d'ocasions de gol per part dels dos equips. La gran novetat en l'onze titular per part de Salamero ha estat l'entrada d'Èdgar en el lloc d'Aníbal. Un partit que ha començat molt fluix per part del Sabadell i semblava que era l'Eibar qui començava a tenir la possessió la pilota, però sense gaudir d'ocasions clares a la porteria defensada per Nauzet. Per part del Sabadell, Collantes era el més actiu per banda dreta però les seves jugades no trobaven rematador. Un xut de Juanjo Ciércoles, que tornava a la titularitat després de la seva lesió, des de fora de l'àrea que ha sortit un pèl alt ha estat l'ocasió més clara del Sabadell en el primer temps. Per part de l'Eibar, Jota també des de fora de l'àrea ha provat fortuna però sense encert. El segon temps ha començat senses canvis en quant a futbolistes, però sí en quant a intencions. El Sabadell ha sortit disposat a dominar el joc i la possessió de la pilota i crear ocasions a la porteria de Diego Rivas, que debutava en lliga a la porteria de l'Eibar. Al igual que en el primer temps, Collantes per banda dreta ha portat molt perill acompanyat per Cristian. Ràpidament arribaria la jugada polèmica de l'encontre. Gato topa amb un defensa de l'Eibar i l'àrbitre canari Trujillo Suárez ha assenyalat la pena màxima. El mateix Gato, al igual que el passat dimecres en Copa del Rei davant Las Palmas, s'ha encarregat de transformar el primer penal a favor del Sabadell en lliga. Un penal amb una mica de suspens, ja que la pilota ha picat al pal abans d'entrar a la porteria. Un gol que acabaria sent definitiu pels interessos dels sabadellencs. Aníbal Zurdo, que acabava d'entrar en el terreny de joc, ha tingut una bona ocasió amb el cap però ha sortit fregant el pal de Diego Rivas. Arrel del gol de Gato, el Sabadell ha tirat enrera uns metres i ha cedit la possessió de la pilota a l'Eibar i l'equip de Salamero s'ha dedicat a defensar l'únic gol del partit. Raúl Tamudo ha jugat els seus primers minuts a la Nova Creu Alta intentant sortir ràpidament al contraatac en busca del segon gol i sentenciar el partit. Però no ha estat així. L'Eibar ha pogut empatar amb un bon remat de cap d'Urko Vera, però Nauzet amb una gran aturada ho ha evitat. Els darrers minuts de partit, la Nova Creu Alta ha patit pel resultat, però l'Eibar no ha gaudit de cap ocasió clara de gol. D'aquesta manera, el Sabadell aconsegueix el segon triomf de la temporada, tots dos a l'estadi creualtenc, i suma set punt a una setmana de visitar l'estadi de Los Pajaritos per jugar contra el Numància.