dissabte, 12 d’octubre del 2013

9ª Jornada Lliga: CE Sabadell-UD Las Palmas


A per la tercera victòria seguida a casa. El Centre d'Esports Sabadell afronta un difícil encontre davant Las Palmas amb la missió de fer bo el punt aconseguit a Montilivi davant el Girona i sumar tres punts a la Nova Creu Alta. D'aconseguir-ho seria la tercera victòria consecutiva com a local. No serà gens fàcil perquè ens visita un dels equips amb millor plantilla de la categoria i un rival que ja ens va eliminar de la Copa del Rei ara fa tot just un mes al mateix estadi creualtenc.

Per l'encontre d'aquest vespres, Javi Salamero només té quatre baixes i totes per lesió: Espasandín, Pablo Ruiz, Moha i Rúper. Amb una llista de convocats de 21 futbolistes, el tècnic aragonés haurà de descartar tres futbolistes minuts abans de començar el partit. Per part de Las Palmas que entrena l'ex egarenc Sergio Lobera no han viatjat Delev convocat amb la selecció de Bulgària i Tato, Dani i Javi Castellano i Masoud, lesionats.

L'encontre corresponent a la novena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 20h i, com és habitual com a local, serà retransmès per Esport3. Per Ràdio Sabadell també és podrà seguir l'encontre que xiularà el manxec Dámaso Arcediano Monescillo. El darrer cop que va xiular al Sabadell no va tenir la millor tarda, ja que va deixar als arlequinats amb nou futbolistes per expulsions de Samuel de los Reyes i Juanjo Ciércoles davant el Recreativo Huelva.