divendres, 18 d’octubre del 2013

El Rival: Córdoba CF


Partit complicat al Nuevo Arcángel davant un conjunt que molt es va moure durant l'estiu passat mirant de confeccionar una plantilla competitiva per tal de lluitar de nou per l'ascens com ara fa dos anys i no tornar a caure en els errors de la campanya passada. Llavors, ni Berges ni Esnaider van aconseguir el seu propòsit. Enguany van donar el timó de la banqueta a Pablo Villa que pujava del filia i que tan bon paper havia fet.

A més, la venda de l'internacion sub19 Fede Vico a l'Anderlech belga i que va reportar 1'6 milions d'euros, molt va ajudar per fer una plantilla important. Entre d'altres, van arribar futbolistes com ara el porter provinent de l'Hércules, Juan Carlos, els defenses Iago Bouzón del Xerez, l'ex arlequinat Samuel de los Reyes, l'holandès Jens Janse del NAC Breda, Edu Campabadal del Wigan, Raúl Bravo del Beerschot AC belga, els centrecampistes Pelayo cedit per l'Elx, Luso del Girona, Joselu del filial de l'Almeria o els davanters Benja, que encara arrossega una greu lesió de genoll, del Girona, l'argentí Eial Strahman provinent de Mèxic farien que la plantilla donés un salt qualitatiu. Però també van patir baixes importants durant el mercat estival com Fuentes que va signar per l'Espanyol, el porter català Alberto García i López Garai per l'Sporting Gijón, Dubarbier per l'Almeria o Rennela pel Real Betis tot i que va acabar cedit al Lugo. Amb tot, però, la plantilla dels blanc-i-verds és de molta qualitat i serà un rival duríssim durant tot el campionat.

La darrera visita que vam fer a l'estadi Nuevo Arcángel data de la temporada anterior en un duel on ens vam veure superats absolutament caient per un clar 3 a 0 amb gols de Fuentes, Fede Vico i Xisco, que feien encadenar la quarta derrota consecutiva de l'equip.