divendres, 4 d’octubre del 2013

El Rival: Girona FC


Per encetar el mes d'octubre tindrem el primer derbi català de la temporada que ens durà fins a terres gironines per jugar a Montilivi. Després de la immensa temporada de l'any anterior, on molt a prop van tenir l'ascens a Primera Divisió, enguany tindran un paper complicat per tal d'igualar o superar aquella gesta. Amb la marxa de Rubi a l'staff tècnic del Barcelona, van signar a l'asturià Ricardo Rodríguez que arribava de la selecció sub 17 d'Aràbia Saudita acceptant el càrrec l'any 2011 en un projecte liderat per Frank Rijkaard.
 
Com era d'esperar durant el passat estiu, el blanc-i-vermells van perdre peces molt importants del seu equip com ara el porter Dani Mallo que marxava a Lugo, Jose que ho feia per l'Omonia de Nicosia, Marcos Tébar a l'Almeria, Luso i Beja al Córdoba o el golejador Acuña que emigrava al futbol anglès per enrolar-se com a cedit amb el Watford via Udinese que fou l'equip que el va fitxar. Per contrarrestar tantes baixes i de tant pes durant l'estiu van aterrar a Montilivi homes amb un gran pes específic com ara Jordi Matamala, que complirà la seva tercera etapa al club i que arribava procedent del Recreativo Huelva. També futbolistes importants com David Timor o els joves David López procedent del Levante B, el porter Jorge Palatsí del filial del Villarreal, Adrià Carmona del filial del Milan o el davanter Chando que fins ara actuava al futbol xipriota amb l'AEK Larnaca i amb passat a clubs com Real Múrcia, Reus, entre d'altres.
 
La darrera visita que vam fer a l'estadi de Montilivi data de la primera jornada de la temporada passada en un partit poc vistós on cap dels dos equips aconseguiria perforar la porteria contrària deixant el marcador final en un empat sense gols i amb escasses ocasions sota una calor sofocant.