dilluns, 7 d’octubre del 2013

Empat en un gran derbi

Collantes de cap va fer l'empat a un a Montilivi (Foto: Roger Benet)

Girona FC 1-1 CE Sabadell

Girona: Isaac Becerra, David Garcia, Carles Mas, Migue, Juanlu Hens, Matamala, Eloi Amagat, Jofre (Gerard Bordas, min. 65), Adrià Carmona (Richy, min. 77), Felipe Sanchón i Chando (Pere Pons, min. 65)

Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Barral (Arteaga, min. 78), Juanjo, Longás, Collantes, Gato (Hidalgo, min. 56), Aníbal (Sutil, min. 71) i Tamudo.

Gols: 1-0, Pere Pons (min. 76) i 1-1, Collantes (min. 80)

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Basc)

Estadi: Montilivi (4.209 espectadors)

Gran derbi. Girona i Sabadell van oferir un bon derbi en el primer duel català de la temporada. En un partit marcat per les accions d'atac, els dos equips van poder guanyar però segurament l'empat va ser el resultat més just pels mèrits d'uns i altres. El partit va començar amb un Girona molt fort en busca d'avançar-se en el marcador i va gaudir de les primeres aproximacions a la porteria de Nauzet, però sense ocasions clares. A mesura que passaven els primers minuts d'encontre, el joc s'anava igualant més i el Sabadell passava a tenir més el control de la pilota. La primera gran ocasió arribar amb Raúl Tamudo com a protagonista. Un bon remat de cap del de Santa Coloma avançant-se al porter Isaac Becerra va topar amb el pal. Una gran ocasió per avançar al Sabadell al marcador. Reaccionaria ràpidament el Girona amb un gran llançament de falta directa per part d'Eloi Amagat que també picaria al pal de dret de Nauzet. De nou la fusta seria protagonista de la segona ocasió clara del Centre d'Esports Sabadell. Una bona jugada per banda dreta de Collantes la remataria de cap Aníbal i entre Isaac Becerra i el travesser tornaven a evitar el primer gol dels arlequinats a Montilivi. Tornava rèplica el Girona amb un bon xut de Felipe Sanchón que sortia fregant el pal. Semblava increible que el marcador continués empat a zero i més quant Toni Lao estavellava el tercer pal sabadellenc de la tarda en una centrada-xut. Amb el marcador inicial s'arribaria al temps de descans. En el segon temps, el Girona ha calcat l'inici del primer temps. Ha sortit més endollat que el Sabadell i ha pressionat la porteria de Nauzet en busca del gol. Chando amb un fort xuts des de fora de l'àrea ha topat amb el travesser. Nauzet seria providencial en la següent acció guanyant-li la partida al davanter Adrià Carmona. Respondria el Sabadell en una bona oportunitat per Tamudo que remataria fora després d'una bona acció d'Antonio Hidalgo. Ricardo Rodríguez introduïa canvis i feia entrar a Pere Pons que acabaria sent decisiu. Primer Nauzet intervindria davant Gerard Bordas però en l'acció següent, el propi Pere Pons superaria al porter canaria amb un xut col·local lluny del seu abast. El Girona s'avançava a escasso quinze minuts per acabar el partit. Reaccionaria molt bé el Sabadell amb una genialitat de Juanjo Ciércoles. El seu xut des de mig camp picaria al travesser, però en el refús Collantes marcava de cap i a plaer per establir l'empat a un que acabaria sent definitiu. La darrera ocasió del partit la tindria Felipe Sanchón en un llançament de falta, però sortia un pèl desviat. En definitiva, un punt més que suma el Sabadell i segurament el resultat més just veient les evolucions del partit.