diumenge, 10 de novembre del 2013

13ª Jornada Lliga: Real Sporting-CE Sabadell


Trencar la mala ratxa fora de casa. El Centre d'Esports Sabadell afronta la visita a Gijón amb la tranquil·litat relativa que dóna la victòria contra el Real Múrcia la passada jornada. Per contra trobem la ratxa negativa fora de casa que diu que els arlequinats fa catorze partits que no guanya lluny de la Nova Creu Alta. L'Sporting no ho posarà fàcil, ja que tot i un bon inici de lliga, acumulen cinc partits sense conèixer la victòria i voldran donar una alegria a la seva afició.

L'actualitat arlequinada ve marcada per la baixa per lesió de Víctor Espasandín que aquesta setmana es va resentir dels seus problemes anteriors al turmell. També són baixes pel partit d'aquesta tarda Juanjo Ciércoles i Antonio Longás per acumulació de targetes. Pel que fa a l'Sporting de José Ramon Sandoval no podrà comptar amb Bustos que ha estat operat de la seva lesió de fascitis plantar i Bernardo que està sancionat per acumulació de targetes. Qui sí que podrà jugar és el davanter serbi Stefan Scepovic que, juntament amb Borja Viguera, és el màxim goleador del campionat.

L'encontre corresponent a la tretzena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 17h i serà retransmès per Esport3. Per Ràdio Sabadell com és habitual també és podrà seguir el partit entre catalans i asturians. L'àrbitre basc Gorka Sagués Oscoz serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Un àrbitre que ha xiulat en dues ocasions al Sabadell amb dos empats. Tots dos encontres davant l'Alcoyano.