dissabte, 16 de novembre del 2013

14ª Jornada Lliga: CE Sabadell-AD Alcorcón


Partit important. Un cop més, el Centre d'Esports Sabadell té l'obligació de treure els tres punts en joc davant l'Alcorcón si no vol complicar-se encara més la classificació a la lliga. Després de la derrota a Gijón tot i avançar-se al marcador amb el gol de Fernando Llorente, el Sabadell ha de seguir fent-se fort a la Nova Creu Alta i sumar el cinquè partit consecutiu a l'estadi sense perdre. No serà fàcil, ja que l'Alcorcón, tot i la mala ratxa de sis partits sense guanyar i 579 minuts sense marcar cap gol, és un molt bon equip que encaixa molt pocs gols.

Javi Salamero no podrà comptar amb els lesionats Víctor Espasandín, Javi Barral i Moha. La nota positiva és la recuperació de Juanjo Ciércoles i Longás que van ser baixa a El Molinón per acumulació de targetes. Pel que fa a l'Alcorcón, Miguel Álvarez no podrà alinear al sancionat Rubén Sanz i el lesionat Albert Serran que continua en fase de recuperació. Miguel Álvarez és un vell conegut del futbol català i s'ha enfrontat contra el Sabadell dirigint el Terrassa, el Badalona i L'Hospitalet.

L'encontre corresponent a la catorzena jornada del campionat de lliga donarà inici a les 20h i serà retransmès per Esport3. Ràdio Sabadell, com és habitual, també oferirà el partit. El castellà manxec Jesús Muñoz Mayordomo serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Serà la primera vegada que aquest col·legiat xiuli al Sabadell. Tot i la pluja, animem a tota l'afició perquè s'acosti a la Nova Creu Alta a recolzar l'equip en un encontre molt important pel futur més immediat de l'equip.