divendres, 22 de novembre del 2013

El Rival: Hércules CF


Els alacantins, després d'un grandíssim tram final de lliga l'any passat on van aconseguir salvar la categoria quant poca gent creia en ells, enguany i amb l'entrenador artífex d'aquella gesta, Quique Hernández, s'han proposat no patir tant com llavors, tot i el mal començament de temporada. Per això, durant el mercat estival i amb Quique Pina movent fils com a màxim gestor esportiu i a pesar de la llei concursal que pesa sobre l'entitat, van aconseguir portar jugadors molt importants i que s'esdevenen com a molt decisius dins la categoria. L'efecte Pina i en col·laboració entre Granada i Udinese, va fer que arribessin futbolistes d'ambdós conjunts com ara el porter Aulestia, el francès Sissoko, Borja Gómez, Juanma Ortiz que es va perdre el primer mes de competició per culpa d'una lesió de genoll, el sempre perillós Gai Assulin o el davanter centre Dioni que tants bons moments va donar al Leganés a la Segona Divisió B.

Altres homes importants que també fan firmar foren el lateral Aitor Fernández o l'espigat davanter Gorka Azkorra procedents del Guadalajara, així com els centrecampistes Hèctor Font firmat del Lugo i, sobretot, Javi Hervás de qui s'espera molt i que arribava cedit del Sevilla. Per tancar la plantilla, i com a cirereta del pastís, fitxaria el veterà Quique De Lucas, tot un luxe per l'Hércules i que havia sonat també per a reforçar el nostre Sabadell. A més, jugadors també amb grans pes dins la plantilla alacantina continuaven respecte la campanya anterior, com el porter Ismael Falcón, un dels millor de la Segona Divisió A, els defenses Pamarot i Peña o els atacants Adrian Sardinero i, sobretot, Javier Portillo tota una assegurança de gol un any més. Tot i això, també van perdre peces importants com David Cortés que firmaria pel Real Zaragoza, Juan Carlos que ho faria pel Córdoba, Diego Rivas i Gilvan Gomes marxarien a l'Eibar, Edu Bedia al Barcelona B o Javito que fitxaria per l'Alcorcón.

La darrera visita que vam fer al José Rico Pérez per enfrontar-nos a l'Hércules data de la temporada anterior on vam caure per 3 a 1, tot i el gol inicial de Manu Lanzarote. Partit que seria recordat per les sospites del "dubtós" joc del defensa arlequinat Abraham Paz, acusat de vendre's i deixar-se guanyar.