divendres, 8 de novembre del 2013

El Rival: Real Sporting


L'equip dirigit per segon any consecutiu per a José Ramon Sandoval no té un altre objectiu que no sigui ascendir de categoria després de la decepció de la temporada passada, on ni tan sols van acabar jugant les eliminatòries d'ascens. L'inici de campionat dels asturians ha estat realment bo fent-se molt forts al seu estadi i, tot i la dura derrota que van patir a Mendizorroza per 3 a 0 davant l'Alavés, també estan obtenint bons marcadors lluny del seu estadi.

Durant el mercat estival van reformar molt la plantilla i van perdre homes molt importants com ara el defensa canterà Borja López que marxaria al Mónaco, Trejo que firmaria pel Toulouse, Gregory al Paços de Ferreira, Sangoy al Apolon, el porter Juan Pablo signaria pel Maccabi Tel Avic o Mate Bilic que tornaria al seu país per enrolar-se al RNK Split. Per contra, van arribar homes amb molt de potencial també i amb ganes de fer una gran temporada que els alci fins a la màxima categoria del futbol espanyol. Tant és així que el porter català Alberto Garcia, que tan bones actuacions havia fet a Córdoba, arribava al Molinón amb ganes de continuar agradant, encara que habitualment qui ocupa plaça sota pals és Ivan Cuéllar. El defensa Bernardo signava procedent del Sevilla o els centrecampistes López Garai, que també arribava des de Córdoba, i de qui s'espera un gran rendiment o Cristian Bustos que va arriar cedit altre cop procedent del Celta de Vigo.

A la zona més ofensiva és on més es van reforçar els blanc-i-vermells amb l'arribada de futbolistes com l'andalús Hugo Fraile fitxat del Getafe, Deja Lekic cedit pel Gençlerbirligi turc, Ismael López cedit per l'Athletic Club i, sobretot, Stefan Scepovic el que ha estat la gran sensació dels asturians i de la categoria fins al moment. I és que el davanter serbi cedit pel Partizan de Belgrad porta 9 gols i comparteix el liderat de la taula de màxims golejadors amb Borja Viguera, davanter de l'Alavés. La darrera visita del Sabadell a l'estadi del Molinón data de la temporada anterior en un partit que acabari sense gols.