diumenge, 1 de desembre del 2013

16ª Jornada Lliga: CE Sabadell-CD Mirandés


Primera final. El Centre d'Esports Sabadell afronta un partit molt important davant el Mirandés amb l'objectiu de sumar els tres punts i trencar la mala ratxa de tres derrotes consecutives. I ho farà amb entrenador nou. La destitució a mitjans de setmana de Javi Salamero propiciarà el debut de Miquel Olmo com entrenador arlequinat de forma provisional a l'espera d'anunciar-se el nom del proper entrenador. No serà fàcil guanyar, ja que davant hi serà un Mirandés que està quallant un bon primer terç de campionat i està classificat a la zona mitja de la classificació.

Per aquest encontre davant el Mirandés, Miquel Olmo ha deixat fora de la convocatòria a Víctor Espasandín, Pablo Ruiz i Jesús Olmo per decisió tècnica i Rúper lesionat. A més, Raúl Tamudo també no podrà jugar per unes petites molèsties. Pel que fa al Mirandés, Gonzalo Arconada ha deixat a Miranda de Ebro a Pablo Infante, jugador molt important.

L'encontre corresponent a la setzena jornada del campionat de lliga donarà inici a partir de les 17h i no serà retransmès per cap televisió. És a dir, només anant a l'estadi es podrà veure el partit en directe. En una campanya conjunta entre Creu Roja i CE Sabadell, a canvi d'entregar una joguina rebreu una invitació pel partit. No hi ha excusa per no anar a la Nova Creu Alta. L'andalús José Luís Munuera Montero serà l'encarregat de dirigir l'encontre. Ja ha arbitrat al Sabadell aquesta temporada a Mendizorroza davant l'Alavés i l'encontre va acabar amb empat a un.