dilluns, 20 de gener del 2014

Superats per un gran Mallorca

El Mallorca va ser molt superior al Sabadell i va acabar golejant (Foto: LFP)

RCD Mallorca 4-1 CE Sabadell

Mallorca: Miño, Ximo (Víctor Casadesús, min. 18), Nunes, Cadamuro, Bigas, Thomas, Kevin, Nsue, Alfaro (Antonio López, min. 77), Álex Moreno i Gerard Moreno (Hemed, min. 85)

Sabadell: Nauzet, Cristian, Kiko Olivas, Martí Crespí, Toni Lao (Edgar, min. 68), Llorente (Juanjo, min. 45), Longás, Arteaga (Tamudo, min. 45), Tanabe, Collantes i Aníbal

Gols: 1-0, Álex Moreno (min. 20); 2-0, Alfaro (min. 43); 3-0, Bigas (min. 50); 3-1, Aníbal (min. 54) i 4-1, Thomas (min. 64)

Àrbitre: Santos Pargaña (Andalús)

Estadi: Son Moix (8.451 espectadors)

Superats. El Centre d'Esports Sabadell no va poder sumar la cinquena victòria consecutiva i tercera fora de casa i va caure derrotat de forma contundent a Son Moix i davant el Mallorca. L'equip de l'ex arlequinat José Luís Oltra va ser molt superior als arlequinats i es van endur els tres punts en joc. Miquel Olmo va continuar amb la seva filosofia de no tocar el que funcionat i, tot i estar recuperats, va deixar a la banqueta a jugadors com Juanjo Ciércoles i Antonio Hidalgo. Així doncs, l'onze titular va ser el mateix que va guanyar al Nuevo Colombino de Huelva a excepció de l'entrada de Cristian en el lloc de Carlos Hernández. Tot i el bon inici de partit del Sabadell amb aproximacions a pilota aturada sobre la porteria defensada per l'ex blaugrana Rubén Miño, ha estat el Mallorca el primer en encertar sobre la porteria rival i avançar-se en el marcador. Ho ha fet gràcies a un gol d'oportunisme d'Álex Moreno. L'ex jugador del Llagostera s'ha trobat una pilota morta dins l'àrea després d'un refús i amb un potent xut ha superat a Nauzet fent l'1-0. Amb aquest avantatge mínim, el Sabadell intentaria fer l'empat en accions a pilota aturada de Collantes, però sense encert. Ja a les acaballes del primer temps, el Mallorca faria un segon gol que seria clau en el transcurs del partit. Una gran jugada per banda dreta del vallesà i ex jugador del Villarreal, Gerard Moreno, ha acabat a les botes d'Alfaro que amb un fort xut ha fet entrar la pilota per l'escaire i fent inútil l'estirada de Nauzet. Un 2-0 amb el que s'arribaria al descans. La segona meitat començaria amb un doble canvi a les files del Sabadell. Miquel Olmo faria entrar Juanjo Ciércoles i Raúl Tamudo en el lloc Fernando Llorente i David Pérez Arteaga, respectivament. Tot i aquest doble canvi, el segon temps començaria igual que acabaria el primer, amb un gol del Mallorca. En aquesta ocasió seria Bigas qui faria el tercer gol del Mallorca del partit i sentenciava l'encontre a favor dels balears. Tot i que pocs minuts després, Aníbal Zurdo faria l'únic gol del Sabadell definint molt bé davant la sortida de Miño i després de rebre una bona assistència de Raúl Tamudo. El Mallorca es quedaria amb un jugador menys per doble targeta groga a Álex Moreno, però el Sabadell li seria imposible de remuntar el partit. Tamudo estaria a prop de fer el 3-2, però Miño va poder refusar l'ocasió. Després d'aquesta ocasió, el Mallorca faria el quart i definitiu gol en una contraatac de Thomas que superaria a Nauzet per baix i faria el 4-1. La nota positiva és que el Sabadell va salvar el goal average particular amb el Mallorca després del 4-0 de la Nova Creu Alta.